سلام
اين هك قبلا" در سايت معرفي شده و اين ورژن جديد ان است.
اموزش نصب
فايلارو در مسر سايت خود اپلود كنيد پلاگين را در مديريت هكها و پلاگينها ايمپورت كنيد.
سلام
اين هك قبلا" در سايت معرفي شده و اين ورژن جديد ان است.
اموزش نصب
فايلارو در مسر سايت خود اپلود كنيد پلاگين را در مديريت هكها و پلاگينها ايمپورت كنيد.
M!crobit (08-12-2009), yahya_danger (02-21-2009)
روي لوكال جواب داد
کد میدیم ..!!!شما كد ميديد و بنر نمايش داده ميشه جاشم شما تعيين ميكنيد.
دوست من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اینو خودم می دونم که کد میدیم ..!
منتها من توی تنظیماتش مشکل دارم و اینکه شما یه آموزش در رابطه با قرار دادن کد و یه مثال بزنید فکر می کنم مشکل همه بخصوص خودم حل بشه .!!!
من خیلی روی اینکه کد بدم و بنری رو برای نمایش بذارم کار کردم منتها مشکل اینجاست که از کجا مشخص میشه که بنر روی کدوم قالب نمایش داده میشه ..؟
یا اینکه کد قرار دادن بنر چیه ..؟
HTML ..?
می تونین یه نمونه کد اینجا بذارین استفاده کنیم ..!؟
مکان نمایش بنر رو چطور میشه تعیین کرد ..؟
مثلآ من می خوام بین ارسالهای انجمن تبلیغاتی رو بذارم ..!
اگه ممکنه توضیحات کاملتری بدین.
ممنون.![]()
اينم اموزش كدهم وارد نكرديد نكرديد.
مصطفی(10-28-2008), yahya_danger (02-21-2009)
دوستان ميتونيد از هكهاي زير هم استفاده كنيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شمــاره تمــاس : 09198389479
طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
yahya_danger (02-21-2009)
من خیلی روی اینکه کد بدم و بنری رو برای نمایش بذارم کار کردم منتها مشکل اینجاست که از کجا مشخص میشه که بنر روی کدوم قالب نمایش داده میشه ..؟
مکان نمایش بنر رو چطور میشه تعیین کرد ..؟
مثلآ من می خوام بین ارسالهای انجمن تبلیغاتی رو بذارم ..!![]()
دوست عزیز در پلاگین های سایت یک هک دیگر هست برای تبلیغات به نام
vBSkinZone - Simple Ad Management
روی 3.7 جواب داد . ولی روی 3.8 جواب نداد .
من برای فروم خودم هم از این هک استفاده میکنم . میتوانید برای خودتون کارشو ببینید .
demo : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هک را از مسیر زیر دانلود کنید . من یک آموزش برای طرز کارش قرار میدم که شما راحت بتوانید ازش استفاده کنید .
ویرایش توسط arash : 10-29-2008 در ساعت 00:24
شما از يك ورژن ديگه استفاده ديگه نميدونم چطوري راهنمايي كنم.
شمــاره تمــاس : 09198389479
طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
دوستان، من میخوام یه عکس که اسم سایت و یه مقدار گل و بلبل هست رو بالای صفحه ی اول فروم اضافه کنم، میشه یه مقدار گام به گام تر بفرمایین که چکار باید بکنم؟
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلمان_ (10-06-2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 43فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)