صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

  1. #1
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    سلام

    طریقه جابجایی لوگوی سایت از راست به چپ در زبان فارسی به چه نحویه؟

    هک آخرین ارسالات مثل این سایت:
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]

    رو میخاستم

    با تشکر

  2. #2
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    سلام

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  3. #3
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    vbskin
    نوشته ها
    72
    سپاس ها
    17
    سپاس شده 53 در 36 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    آدرس سایتت رو بده تا راهنماییت کنم!

  4. #4
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    20server.in

  5. #5
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    vbskin
    نوشته ها
    72
    سپاس ها
    17
    سپاس شده 53 در 36 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    میخوای لوگو 20server رو ببری سمت چپ ؟
    اگه آره باید یک div درست کنی در css [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]ت بعد در جایی که کد این عکس رو گذاشتی div رو باز و بسته کنی
    اگه نتونستی بگو تا بیشتر کمکت کنم

  6. #6
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    ممنون میشم بیشتر توضیح بدید

  7. #7
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    vbskin
    نوشته ها
    72
    سپاس ها
    17
    سپاس شده 53 در 36 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    این رو در قسمت css [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]ت قرار بده :
    کد HTML:
    .left {	text-align: left;	float: left;}
    و این هم بالای کد عکسی که گذاشتی قرار بده
    کد HTML:
    <div class="left">
    و در اخر هم این رو پایین کد عکست قرار بده :
    کد HTML:
    </div>

  8. #8
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    این لوگوی خود وی بی هست که من فقط عکسشو عوض کردم
    نمیدونم دقیقا کدش کجا ست

  9. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    کد مربوط به بخش header را باز کنید و در اینجا کپی کنید تا درست کنم بهتون بدم
    در مورد اخرین ارسال ها نیز مورد نظر شما درون سایت هست میتونید جستجو و دانلود کنید
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  10. #10
    تاریخ عضویت
    May 2008
    نوشته ها
    23
    سپاس ها
    22
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : راهنمایی طریقه جابجایی لوگو

    سلام

    کد مربوط به هدر

    ممنون میشم درستش کنید


    <!-- logo -->
    <a name="top"></a>
    <table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
    <tr>
    <td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
    <td align="$stylevar[right]" id="header_right_cell">
    <if condition="$ad_location['ad_header_logo']">$ad_location[ad_header_logo]<else />&nbsp;</if>
    </td>
    </tr>
    </table>
    <!-- /logo -->

    <!-- content table -->
    $spacer_open

    $_phpinclude_output

    $ad_location[ad_header_end]

    <if condition="$show[guest]">
    <!-- Improve registration Rates -->
    <style type="text/css">

    #topbar{
    position:absolute;
    border: 2px solid red;
    padding: 5px;
    background-color: yellow;
    width: 760px;
    visibility: hidden;
    z-index: 400;
    }

    </style>

    <script type="text/javascript">
    var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
    var startX = 10 //set x offset of bar in pixels
    var startY = 10 //set y offset of bar in pixels
    var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

    function iecompattest(){
    return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
    }

    function get_cookie(Name) {
    var search = Name + "="
    var returnvalue = "";
    if (document.cookie.length > 0) {
    offset = document.cookie.indexOf(search)
    if (offset != -1) {
    offset += search.length
    end = document.cookie.indexOf(";", offset);
    if (end == -1) end = document.cookie.length;
    returnvalue=unescape(document.cookie.substring(off set, end))
    }
    }
    return returnvalue;
    }

    function closebar(){
    if (persistclose)
    document.cookie="remainclosed=1"
    document.getElementById("topbar").style.visibility ="hidden"
    }

    function staticbar(){
    barheight=document.getElementById("topbar").offset Height
    var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
    var d = document;
    function ml(id){
    var el=d.getElementById(id);
    if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
    el.style.visibility="visible"
    if(d.layers)el.style=el;
    el.sP=function(x,y){this.style.right=x+"px";this.s tyle.top=y+"px";};
    el.x = startX;
    if (verticalpos=="fromtop")
    el.y = startY;
    else{
    el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
    el.y -= startY;
    }
    return el;
    }
    window.stayTopLeft=function(){
    if (verticalpos=="fromtop"){
    var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
    ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
    }
    else{
    var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
    ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
    }
    ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
    setTimeout("stayTopLeft()", 10);
    }
    ftlObj = ml("topbar");
    stayTopLeft();
    }

    if (window.addEventListener)
    window.addEventListener("load", staticbar, false)
    else if (window.attachEvent)
    window.attachEvent("onload", staticbar)
    else if (document.getElementById)
    window.onload=staticbar
    </script>




    <div id="topbar">
    <a href="" onClick="closebar(); return false"><img src="http://www.vbskin.ir/forums/images/close.gif" border="0" /></a><font face="Tahoma"><b>
    شما عضو سایت<font color="#0000FF"> <a href="http://www.20server.in/">20server</a> </font>نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام <a href="register.php"><font color="#0000FF">اینجا </font></a>کلیک کنید.</b></font></td>
    </div>

    <!-- End Improve Registration -->
    </if>


    <head>
    <style type="text/css">
    .auto-style1 {
    text-align: center;
    }
    </style>
    </head>


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
    <title>Untitled 1</title>
    <style type="text/css">
    .auto-style1 {
    text-align: center;
    }
    .auto-style2 {
    border-width: 0;
    }
    </style>
    </head>

    <body>

    <div class="auto-style1">
    <a href="http://www.20server.in/forum/showthread.php">
    <img class="auto-style2" height="57" src="http://www.20server.in/CCcam.gif" width="457" /></a><a href="http://www.20server.in/forum/showthread.php?t=2"><img class="auto-style2" height="57" src="http://www.20server.in/https.gif" width="457" /></a></div>

    </body>

    </html>


    <iframe name="lastpost_frame" align="center" marginWidth="3" marginHeight="3" src="last.php?" width="100%" scrolling="no" height="260" border="0" target="_top" frameborder="0"></iframe>

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

LinkBacks (?)

  1. 06-07-2012, 13:31

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پیام خوش آمد گویی
    توسط kianoo0sh در انجمن درخواست های کاربران در خصوص ویبولتین ورژن vBulletin 4.x.x
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 12-04-2012, 21:25
  2. جابجایی بخشی از امار صفحه اول
    توسط princo در انجمن رفع مشکلات برنامه ویبولتین vBulletin 4.x.x
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 01-18-2012, 19:21
  3. درخواست راهنمایی از اساتید
    توسط Monk در انجمن رفع مشکلات کاربران تازه وارد برای راه اندازی سایت
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 01-15-2012, 00:09
  4. درخواست و راهنمایی در مورد رفتن به آخرین پست ارسالی
    توسط majid6666 در انجمن درخواست های کاربران در خصوص ویبولتین ورژن vBulletin 4.x.x
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 01-13-2012, 22:30
  5. درخواست راهنمایی برای تنزل ورژن
    توسط sasan2 در انجمن رفع مشکلات برنامه ویبولتین vBulletin 3.x.x
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 01-08-2012, 01:00

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •