نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    69
    سپاس ها
    65
    سپاس شده 4 در 4 پست

    پیش فرض ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

    سلام.
    آقا بهرام توی وی بی 3.8 ، من لوگوی تیم ها رو به صورت شکلک آپلود میکردم . وقتی استفاده میکردم از لوگو ها توی پست ها ، به [replacer_a]در میومد.
    یعنی اسم تیم ها وسط لوگو یا همون اسمایلی ها قرار میگرفت.(یعنی نوشته ی جلوی شکلک ، 50% از بالای شکلک فاصله داشت ، 50% هم از پایینش.)
    ولی از وقتی اومدم وی بی 4 ، دیگه اسم تیم ها وسط نمیاد و پایین لوگو ها میره. [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    البته توی صفحه ویرایش پست ، شکلک ها یا همون لوگو ها مثل[replacer_a] ، ولی بعد که ذخیره رو میزیم ، دوباره[برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] میشه.
    لطفا راهنمای کنید آقا بهرام.این روزا فقط شما هستید که به سوالای تخصصی جواب میدید.

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Jun 2009
    محل سکونت
    نجف آباد|اصفهان
    نوشته ها
    246
    سپاس ها
    217
    سپاس شده 180 در 106 پست

    پیش فرض پاسخ : ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

    باید css اسمایلی ها رو این رو براش قرار بدید

    کد:
     
        vertical-align: middle;
    البته مشکل اینجاست که اسمایلی ها [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] خاصی ندارن..پس به ناچار باید برای تصاویر پستهاتون این css رو اضافه کنید که بصورت زیر میشه

    کد:
    .postbody img.inlineimg {
        vertical-align: middle;
    }
    البته به نظرم [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] اسمایلی ها رو بتونی پیدا کنی و قبلش تگی با استایل دلخواه بدی و این دستور اولی رو بش اضافه کنی هم میشه..

  3. کاربر روبرو از پست مفید am2 سپاس کرده است .

    farhaddd (02-13-2012)

  4. #3
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    69
    سپاس ها
    65
    سپاس شده 4 در 4 پست

    پیش فرض پاسخ : ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

    آقا مرسی که جواب دادی. من وقتی سورس اسمایلی ها رو توی پست بیت میگیرم ، میبینم کلاسش inlineimg هست. حالا نمیدونم این سی س اسش توی ادیشنال.سی اس اس هست یا ....

  5. #4
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,253
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,480 در 9,391 پست

    پیش فرض پاسخ : ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

    خب تست بزنید
    بهترین راه اینه شما یه وی بی در لوکال نصب کنید و بعد تست کنید و در اخر روی وی بی سایت خودتون اجرا کنید

    ---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

    توی استایل postbit.css بخش این میشه
    .postbody img.inlineimg {
    position: relative;
    top: 2px;
    }

    که تغییرش بدید به

    .postbody img.inlineimg {
    vertical-align: middle;
    top: 2px;
    }
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  6. کاربر روبرو از پست مفید mr.bahram سپاس کرده است .

    farhaddd (02-13-2012)

  7. #5
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    69
    سپاس ها
    65
    سپاس شده 4 در 4 پست

    پیش فرض پاسخ : ساخت یک کلاس برای شکلک های انجمن

    پیدا نکردم.ولی همین کدی که دادید کارم رو راه انداخت. واقعا ممنونم ازتون.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •