درود بر دوستان گرامی حدود 1ماه و خورده پیش استایلی رو طراحی و منتشر کردم که مورد توجه عده زیادی قرار گرفت . من همون روز قول دادم که اگر این استایل مورد توجه قرار بگیره نسخه پهن و یا فلوید اون رو هم منتشر کنم متاسفانه مد درگیر مسائل شخصی بودم تا اینکه دیروز بالاخره مشکلات رفع شد و تونستم وقت کنم و روی نسخه قبلی کار کنم و علاوه بر پهن کردن عرض این استایل تغییرات چشمگیری در رنگ و همچنین بخش های گوناگون این استایل ایجاد کنم اما بریم سر اصل مطلب و شرح بدیم که چه تغییرات ایجاد شده
اول از همه استایل از نسخه فیکد به نسخه فلوید تبدیل شد
رنگ بندی استایل پر رنگ تر شد
بعضی از بخش های استایل که مشکلات رنگ بندی و نا خانا بودن رنگ لینک ها بود بر طرف شد
بخش های مختلفی از استایل همانند هدر ویرایش شد
بخش های مختلفی از استایل بوردر و سایه های رنگی قرار گرفت که اگر کمی دقت کنید تغییرات رو متوجه میشید و غیره ....
نقل قول از پست قبلی
همچنین محل ویرایش تصاویری که در هدر میباشد هم در Navbar قرار دارد که به راحتی میتونید اونها رو هم ویرایش کنید .+ اینکه چندین قسمت برای لینک کردن بخش های مورد نظر در اون تعیبه شده که به راحتی میشه در ناوبار هم لینک اونها رو تعوضی کرد و هم تصاویرشون رو سرچ انجمن یا استایل به سرچ گوگل متصل شده شما میبایست برای صحیح اعمال شدن اون وارد قسمت Navbar استایل بشید و دو قسمتی رو که به این صورت نوشته شده ( KEYMAN2 ) رو تغییر بدید و آدرس انجمن خودتون رو قرار بدید
استایل برای نسخه های 4.1.3 و 4.1.4 و 4.1.5 و 4.1.6 و 4.1.8 4.1.7 آماده شده است و بدون هیچ مشکلی نصب میشود .
موضوع مهم دیگری هست و اون اینکه که دیده شد که بعضی از دوستان کم لطفی کردند و بعد از دانلود و نصب استایل قبلی کپی رایت رو حذف کردند من از تمامی دوستان خواهش میکنم که چنین کاری رو نکنند
در صورتی که دیده شد استایل استفاده شده و کپی رایت حذف شده انجمن ویبی اسکین مختار است به هر شکلی که مایل است با فرد یا افراد خاطی برخورد کند .
مشکلی بود بگید تا حل بشه
ورژن 4.1.8 اضافه شد .
پیروز باشید .

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)