صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    9
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    پیش فرض ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    با عرض سلام و خسته نباشید

    بنده وقتی میخوام برای کاربرام پیغام بازدید کننده بذارم با ارور دیتابیس موجه میشم .

    اینم متن ارور :

    Database error in vBulletin 3.8.2:
    Invalid SQL:
    SELECT hash.userid, user.username
    FROM visitormessage_hash AS hash
    LEFT JOIN user AS user USING (userid)
    WHERE hash.postuserid = 1 AND
    hash.dupehash = '114c9b9fc948e49cb2db8f3e7e588a52' AND
    hash.dateline > 1319999913;
    MySQL Error : Table 'databaseName.visitormessage_hash' doesn't exist
    Error Number : 1146
    Request Date : Sunday, October 30th 2011 @ 07:43:33 PM
    Error Date : Sunday, October 30th 2011 @ 07:43:33 PM
    Script : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    Referrer : [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    IP Address : 212.120.213.146
    Username : Admin
    Classname : databaseName_Database
    MySQL Version : 5.1.56-log

    فایل ها رو 2باره آپلود کردم ولی باز هم درست نشد .

    با تشکر فراوان

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,176
    سپاس ها
    834
    سپاس شده 5,119 در 2,336 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    یک بار تمام هکهارو غیر فعال و تست کنید

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  3. کاربر روبرو از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

  4. #3
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    9
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    هک ها رو غیرفعال کردم ولی نشد!!!!!!!

    باز همون ارور رو میده!!!

  5. #4
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    رامسر
    نوشته ها
    183
    سپاس ها
    232
    سپاس شده 182 در 81 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    از كي اينطور شده ؟!

    هك خاصي نصب كرديد كه اينطور شد ؟!

    فقط پيغام بازديد كنندس يا هنگام ارسال پست هم همينطوره ؟

  6. #5
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    9
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    هک بازی نصب کردم البته به تازگی !

    بنده که همه هک ها رو غیر فعال کردم بازم نشد .

    تاریخ دقیقش رو نمیدونم از کی ولی بنده 2 یا 3 روزه که متوجه شدم!!!

    بله فقط پیغام بازدید کنندس تو ارسال پست ارور نمیده!!!!!!

    با تشکر فراوان

  7. کاربر روبرو از پست مفید Rishter سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

  8. #6
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,176
    سپاس ها
    834
    سپاس شده 5,119 در 2,336 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    اموزش غیرفعال کردن هکها و پلاگین ها از طریق فایل کانفیگ مطالعه کنید و از اون طریق هکهارو غیرفعال کنید

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  9. کاربر روبرو از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

  10. #7
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    9
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    دادا اونو میدونم با همون روش غیر فعال کردم ولی نشد

  11. کاربر روبرو از پست مفید Rishter سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

  12. #8
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    E:\xampp\htdocs
    سن
    27
    نوشته ها
    881
    سپاس ها
    158
    سپاس شده 1,466 در 579 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    تعمير جداول رو يه بار بزنيد

    تيبل databaseName.visitormessage_hash موجود نيست


  13. 2 کاربر از پست مفید MR-ALIREZA سپاس کرده اند .

    mr.bahram (10-31-2011), seyyed_ahmad (11-01-2011)

  14. #9
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    9
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 3 در 3 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    تعمیر جداول رو هم زدم ولی اون تیبل رو نمیاره!!!!!! ینی درست نمیشه البته اینم بگم قبل از زدن تعمیر پوشه install رو تو روت فروم ریختم ول باز هم نشد!!!آیا راهی هست که اون تیبل رو ساخت؟؟؟؟؟؟با تشکر فراوان

  15. کاربر روبرو از پست مفید Rishter سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

  16. #10
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,176
    سپاس ها
    834
    سپاس شده 5,119 در 2,336 پست

    پیش فرض پاسخ : ارور دیتابیس هنگام ارسال پیغام بازدیدکننده

    با استفاده از فایل tools.php که اموزشش هم هست توی سایت تیبل هارو کلا" تعمیر کنید

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  17. کاربر روبرو از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده است .

    seyyed_ahmad (11-01-2011)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •