نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: كد لوگين بصورت جدا از انجمن

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    16
    سپاس ها
    9
    سپاس شده 1 در 1 پست

    Gadid كد لوگين بصورت جدا از انجمن

    با سلام خدمت اساتيد سايت.


    دوستان من مي خوام يك بلوك ورود و.. براي سايتم طراحي كنم.
    انجمنم وي بي هست و سايتم wp.

    كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ يه پلاگين هست اما برا نسخه هاي قديميه.

    سايت زير همين كارو خيلي زيبا انجام داده :
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    و به صورت ايفرام در صفحه اصلي آورده :
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    چطور ميشه مثل اين ساخت؟

    يه آموزش تو همين سايت بود كه روي vb 4.1.4 جواب نميده.

    اين رو هم خودم پيدا كردم :

    کد PHP:
    <form action="http://2.bia2voice.biz/forum/login.php" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, 0)">
    <
    script type="text/javascript" src="http://2.bia2voice.biz/forum/clientscript/vbulletin_md5.js"></script>
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3">

    <tbody><tr>
    <td >
    <td><input class="bginput" style="font-size: 11px;" name="vb_login_username" size="10" accesskey="u" tabindex="101" value="User Name" onfocus="if (this.value == 'User Name') this.value = '';" type="text"></td>
    <td colspan="2" nowrap="nowrap"><label for="cb_cookieuser_navbar"><input name="cookieuser" value="1" tabindex="103" id="cb_cookieuser_navbar" accesskey="c" type="checkbox">Remember Me?</label></td>
    </tr>
    <tr>
    <td >

    <td><input style="font-size: 11px;" name="vb_login_password" size="10" accesskey="p" tabindex="102" type="password"></td>
    <td><input value="Log in" tabindex="104" title="Enter your username and password in the boxes provided to login, or click the 'register' button to create a profile for yourself." accesskey="s" type="submit"></td>
    </tr>
    </tbody></table>
    <input name="s" value="" type="hidden">
    <input name="do" value="login" type="hidden">
    <input name="vb_login_md5password" type="hidden">
    <input name="vb_login_md5password_utf" type="hidden">
    </form> 
    اما خوب با كوكي ها ست نيست..

    با تشكر
    ویرایش توسط MooCHooL : 10-08-2011 در ساعت 20:39

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    16
    سپاس ها
    9
    سپاس شده 1 در 1 پست

    پیش فرض پاسخ : كد لوگين بصورت جدا از انجمن

    كسي نميدونه؟:(

  3. #3
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : كد لوگين بصورت جدا از انجمن

    شما فقط کدهای بخش نوار بار رو که مربوط به لاگین کردن هست رو اینجا قرار دادی و یه اکشن تغییر دادی
    باید اگر مشکل ذخیره سازی کوکی داری باید توی مسیر ذخیره سازی ها دست ببری ، منظورم کوکی و هدر سایت در تنظیمات سیستم هست
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  4. 2 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    MooCHooL (10-11-2011), TEREYSI (12-12-2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •