با درود و وقت به خیر به کاربران عزیز ویبی اسکین من امروز و امشب پکیجی از استایل رو آماده کردم اما چون مدت زمان بسیار طولانی روی اون وقت گذاشتم و یک پک کاملأ حرفه ای و با کیفیت از آب در اومد با عرض پوزش این پک رو برای فروش میزارم این پک شامل یک استایل بسیار زیبا و با کیفیت هست که در 5 رنگ مختلف هستش که قیمت هر کدوم از این استایل ها 25 هزار تومان خواهد بود این استایل ها پکیج برندینگ فری هستش یعنی اینکه بعد از خرید این پک شما میتونید کپی رایت رو حذف کنید و یا با کپی رایت خودتون تعویض کنید .
دقت داشته باشید که قیمت بسیار مناسب هست پس این فرصت رو از دست ندیدبرای کسی که این پکیج رو به صورت کلی خریداری کنه یک استایل با رنگ بندی مورد نظر خودش به صورت رایگان و یا بهتر بگم بعه عنوان هدیه این پکیج نیز اهدا خواهد شد .
رنگهای این پکیج شامل خاکستری تیره ( مایل به مشکی ) ، قرمز ، (جگری ) سبز تیره - نارنجی و صورتی هستش .
شما با خرید این پکیج به صورت کلی دارای 12 استایل کاملأ فارسی با کیفیت بسیار بالا خواهید شد
این پیکج شامل هر دو نوع استایلوFixed باریکنیز میباشید .Fluid پهن
همچنین نصب و تغییرات مورد نظر شما نیز به صورت رایگان انجام خواهد شد .
متاسفانه به علت اینکه من انجمنی ندارم از نمایش دموی آنلاین معزورم
اما اسکرین شات استایل جگری رو نیز پیوست میکنم .
پیروز باشید .
فروخته شد

LinkBack URL
About LinkBacks

برای کسی که این پکیج رو به صورت کلی خریداری کنه یک استایل با رنگ بندی مورد نظر خودش به صورت رایگان و یا بهتر بگم بعه عنوان هدیه این پکیج نیز اهدا خواهد شد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)