سلام من یه مشکلی با آپلود کردن در فایل های پیوست دارم که وقتی هر فایلی رو انتخاب می کنم جلوی فایل یه علامت قرمز میاد و وقتی موس رو روش می بری اینو نوشه file is too large باید از کجا تنظیم کنم مشکل حل شه؟ممنون
سلام من یه مشکلی با آپلود کردن در فایل های پیوست دارم که وقتی هر فایلی رو انتخاب می کنم جلوی فایل یه علامت قرمز میاد و وقتی موس رو روش می بری اینو نوشه file is too large باید از کجا تنظیم کنم مشکل حل شه؟ممنون
بهرام جان از توی ادمینی هم قسمت عیب شناسی همین ارور میاد آیا مقدار پی اچ پی که شما گفتی همون حجم آپلودی هست که میتونم از دایرکت ادمینم فایل به همون حجم آپلود کنم یا چیز دیگه ای هست اگه اون هستش زیادش کرده نزدیک به یک گیگ هست ؟
نه این دو فرق می کن
توی ادمین سایت بخش ایندکس اولیه توی توضیحات مقدار اپلود php رو نوشته باید باز بیشتر بشه تا بتونید استفاده ببرید
این مورد در کل از سرور هست
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلام منم مشکل دوستمونو دارم تو ادمین سی پی میگه ایرادی نداره ولی تو خود انجمن وقتی می خوای فایلی رو آپ کنی میگه حجمش زیاده حتی 200 کیلو بایتم نمی ذاره آپ کنه![]()
مجورها و تنظیمات فایل پیوست رو درست تنظیم کردید ؟
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
دوستان تو مجوزها دو تا صفر به حجم آپلودی فایهاتون اضافه کنین . البته اگه محدودیت آپلودتون که تو صفحه اصلی ادمین سی پی شما هست از 2 مگابایت بیشتر است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 19فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)