با سلام خدمت شما دوستان عزیز وی بی اسکین
امشب میخوام اموزش تبدیل کردن انجمن های دیگر مثل smf , phpbb , mybb و غیره را به ویبولتین بدم
توجه کنید عمل ترکیب دو انجمن ویبولتین نیز به همین شکل هست که در هنگام اجرای برنامه توضیح لازم را خواهم داد
خب از انجایی که ما قبلا همه اموزش ها رو درون سایت دادیم ، امروز هم مرجع ما همین اموزش تبدیل کردن انجمن های دیگر بدونه مشکل بهم ریختی در سایت هست
توضیح باید بدم که انجمن فعلی ما phpbb 3 هست که میخوایم به ویبولتین تبدیل کنیم
ابتدا تاپیک اموزشی رو باز می کنیم
خب برای این کار ما مثل اموزش عمل می کنیم
یعنی یه ویبولتین با زبان نوشتاری مشخص شده انجمن اولیه نصب می کنیم
ما برای این که نیاز به اجرای کد اسکیول در قسمت تعمیرات داریم ، پرمشین لازم رو درون فایل کانفیگ اعمال می کنیم
یادم رفت بگم ، دیتابیسی که مربوط به phpbb یا انجمن اولیه هست باید در هاست باشه که میخواید انجمن وی بی نصب کنید
خب فایل کانفیگ برنامه impex رو تنظیم م یکنیم
در قسمت tableprefix باید پسوند مناسب رو وارد کنید برای پیدا کردن پسوند مناسب به دیتابیس میریم
خب توی اموزش گفته charset های فایل کانفیگ رو روی utf8 تنظیم بکنیم
( در این جا ما تنظیمات رو برای تبدیل کردن اعمال کردیم ، اگر بخوایم دو انجمن را با هم ترکیب کنیم باید دو انحمن در یک هاست باشن ، تنظیمات بصورت پیش فرض هستن برای هر دو ویبولتین و تنها در فایل کانفیک برنامه ipmex در قسمت اولی که ما مشخصات انجمن ویبولتین و وارد کردیم انجمنی که میخواد باهاش ترکیب بشه رو وارد می کنیم و در تنظیمات قسمت دوم که مشخصات سایت تبدیل شده بود ، انجمنی که میخوایم ترکیب کنیم با اولی رو وارد می کنیم )
برنامه امپکس در روت انجمن آپلود میشه دقت کنید
از اینجا به بعد دیگر نیازی نیست به مراحل اموزشی تاپیک مراجعه کنیم
مراحل تمام در ذهن بنده هست و نسبت به تجربه میریم جلو
توی Select system نوع انجمنی که میخوایم تبدیل بکنیم رو انتخاب می کنم
( برای ترکیب کردن گذینه 93 رو انتخاب می کنیم )
قسمت select version and product to export to بصورت پیش فرض قرار میدیم
توجه داشته باشید در اینجا باید تمام گذینه ها رو اعمال کنیم بعد از انجام این کار ، کار به بهینه سازی اولیه میرسه
اول از همه باید به گروه های کاربری برسیم ، چون یه سری گروه کاربری جدید ساخته میشه که از انجمن ساز قدیم هست ، من خودم ترجیح میدم اینها رو دلیت بکنم تا به گروه کاربری 2 انتقال پیدا کنه ولی اگر دوستانی خواستن این انجمن باقی بمونه می تونن از طریق اموزشی که در اینجا بهش نگاهی میندازیم اقدام به انتقال باشن
خب معمولاهمه تبدیل ها بدونه ایراد نیست و ما در اینجا یه ایراد با یوزرها برخوردیم
مربوط به فیلد هاش میشه که با یه بار زدن بر روی گذینه اپلود یا همان امپکس ادامه کار پیش خواهد رفت
اگر دیتابیس سنگین باشه لود سرور زیاد میشه و اسکیول قطع و خطا میده ، به این نکته توجه کنید بر روی هر هاستی نمیشه این عملیات رو انجام داد
خب کار تبدیل ما تمام شد ، برنامه رو دلیت و مرحله بعد که بهینه سازی هست رو طی م یکنیم
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
فبل از هر چیز به گروه های کاربری باید مراجعه کرد
من در پست بالا گفتم هم میشه انتقال داد به گروه دیگه و هم میشه دلیت کرد تا به گروه 2 انتقال پیدا بکنه
من یک گروه رو انتقال میدم تا یاد بگیرید و بقیه رو دلیت می کنم چون در کل این گروه ها نیازی بهشون نیست
من در اینجا ترتیب قرار دادن شماره های گروه های کاربری رو اشتباه وارد کردم
بعد از این که از قسمت تعمیرات شمارنده هایی مورد نیاز رو بازبینی کردیم از اجرای کد اسکیول به بازسازی دیتابیس میپردازیم
خب انجمن ما کامل و بدونه ایراد تبدیل شد
موفق و پیروز باشید
دوستان عزیز
بهرام
حجم دانلود 143.79 MB اسم فایل impex.rar لینک دانلود مستقیم http://www.dl.vbskin.ir/impex.rar

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)