با سلام
میدونم الان برادر بهروز میان میریزن سر من که تو جاسوسی و نفوذی قوای بیگانه ای ولی این حرفی که میزنم به نفع این سایت هست
همونطوری که داریم میبینیم با توجه به پیشرفت روز افزون ویبالتین و پیشرفت تمامی سایتهای پشتیبانی ویبالتین وی بی اسکین که سالهاست به گردن ویبالتین حق داره و از اکثر سایتها به شدت بهتر هست در پشتیبانی روز به روز داره افت میکنه!
خوب جواب از نظر من چیزهای مختلفی میتونه باشه ولی شاید بزرگترینش اینه:
وی بی اسکین زوال آوره!
یعنی اینکه آدم از اینکه نیم ساعت توی وی بی اسکین بمونه حوصلش سر میرهو
وضع بد گرافیکی سایت...بیش از حد جدی بودن مدیران و همچنین زیادی تخصصی بودن تاپیک ها به این امر شدت بخشیده
الان توی سایتهای دیگه میبینید زیر یه تاپیک مدتها بحث و گفتگو صورت میگیره ولی اینجا تاپیک هایی که بشه ادامه داد به شدت کم هست و به صورت محدود میشه زیر یک تاپیک بیش از 4 پاسخ دید!
مدیران سایت (از کوچیک تا بزرگ) بیش از حد جدی با مسائل برخورد میکنند (یه مقدار جدی بودن پرستیژ یه مدیرکل رو حفظ میکنه ولی زیادی جدی بودن و نهیب زدن به کاربران از محبوبیت شما میکاهه)
درضمن همیشه وی بی اسکین تو کارهای گرافیکی ضعیفه!
لوگو با اینکه بخاطر نستعلیقش کار شده روش ولی از لحاظ رنگ بندی مث اینه که یه بچه گرافیست (من نمیدونم کی ساخته از دستم ناراحت نشه) اونو طراحی کرده
رنگ مرده قالب با این لوگو و رنگ بندی بد بقیه جاها باعث شده به شدت خسته کننده بشه این قالب!
خلاصه این که وی بی اسکین جایی واسه موندن نیست بلکه جایی واسه استفاده و دور انداختنه
من از سر علاقه و پیشینه ای که در وی بی اسکین دارم اینو میگم
اگر وضع انجمن همینطور بمونه انجمن های دیگه خیلی از اسکین پیشی میگیرن و این نه به نفع خودتون هست نه به نفع ما!

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)