سلام
شب همگی دوستان خوش
امشب میخوام اموزش انتقال یک هاست رو به هاست دیگر بدم
قبل از این کار باید یه توضیحاتی رو خدمت شما دوستان بدم
ما کلا به دو صورت می تونیم انتقال هاست بدیم
یکی بصورت دستی و دیگری بصورت اتوماتیک
در مورد اتوماتیک بودن باید دست رسی به روت سرور داشت تا از طریق ان این کار صورت بگیره که سعی می کنم در اموزش های اینده برای دوستانی که از وی پی اس های اختصاصی استفاده می کنن این اموزش رو نیز تهیه بکنم و قرار بدم
منتها من چیزی که برای وب مستر الان مهم هست و دست رسی روت سرور رو هم نداره میخوام اموزش بدم
در این نوع اموزش ما باید دو نکته رو در نظر بگیریم
کل محتویاتی که ما میخوایم انتقال بدیم شامل دو مورد هست یکی اطلاعات فایل ها که هر چیزی که درون مسیر www هست میشه و دیگری اطلاعات دیتابیس که میتونه برای انجمن و یا ورودپرس و یا هر سی ام اس دیگری باشه ، مهم این هست که این دو مورد بصورت کامل و صحیح انتقال پیدا بکنن
خب من طبق روش خودم میخوام پیش برم برای همین نیاز به دو برنامه معروف داریم یکی برنامه ای که بشه باهاش از دیتابیس بک آپ گرفت و ریستور کرد و دیگری برنامه ای که بشه فایل ها رو از هاستی به هاست دیگر انتقال داد ، مورد دوم زیاد مهم نیست چون از هر روشی که فکر می کنید درست هست میشه استفاده کرد من در اینجا هم از طریق خود FTP هاست سی پنل انتقال می دم و هم از طریق برنامه لچ و هم از طریق FTP اکانت دستی ، شما با هر کدوم که راحت هستید و میتونید ازش استفاده کنید ، مراحل انتقال خودتون رو پیاده کنید
من دوتا فایل برای این مورد ضمیمه می کنم یکی برنامه mysqldumper و یکی دیگر URLUP که نقش انتقال دهنده یا لچ میدم
اسم فایل backup-restor حجم فایل 177.23 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید [replacer_a]]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید [replacer_a]]

LinkBack URL
About LinkBacks
backup-restor.rar 
نوشته اصلی توسط plastic