سلام
با عرض شرمندگی برای کندی سرعت نوشتن ، چون ساعت 11:30 دقیقه شب هست و بنده خیلی خیلی خستم
خب میخوایم یک انجمن ویبولتین ورژن 4 راه اندازی کنیم
در این اموزش تصویری من سعی کردم بخش بندی کنم تا مقدار حجم فایل های ویدویی زیاد نشه و بتونم برای دانلود لینک کنم
برای همین منظور من قبل از هر شروع توضیح میدم که چه کاری رو شروع و به کجا رسوندیم
الان فایل های وی بی رو درون مسیر هاست آپلود کردیم و میخوایم دیتابیس و بسازیم و به فایل کانفیگ بشناسونیم
ادامه کار را مشاهده کنید
-====================-
قسمت اول
اسم فایل install-a حجم فایل 68.21 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت دوم
اسم فایل install-b حجم فایل 80.87 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت سوم
اسم فایل install-c حجم دانلود 182.59 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت چهارم
اسم فایل install-d حجم دانلود 203.6 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت پنجم
اسم فایل e-1 حجم دانلود 38.06 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسم فایل
e-2 حجم دانلود 76.11 MB لینک دانلود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)