کم و بیش شاید شما هم سایت مای بی بی ایران رو دیده باشید که در واقع فروم پشتیبانی مای بی بی هست.
جلوه های ویژه نام های کاربری این سایت که با استفاده از کدهای text shadow نوشته شده خیلی زیبا هست
متاسفانه آموزش قرار دادن این افکت برای نام های کاربری در این سایت در بخش vip هست که باید مبلغی پرداخت کنید.
بنده به همین شکل آموزشش رو برای شما دوستان به صورت رایگان از وی بی اسکین قرار میدم تا استفاده کنید و لذت ببرید.
البته متاسفانه به خاطر حساسیت هائی که در ورژن 4 هست این کد در خیلی استایل ها کار نمیکنه ولی روی لوکال من تست زدم و با استایل دیفالت مشکلی نداره
خب برای فعال کردنش ابتدا عکسی که ضمیمه کردم رو در پوشه image آپلود کنید
سپس فیلد سمت چپ رو بزارید:
فیلد سمت راست:کد:</strong></span>
برای اینکه ببینید چطوری میشه چون متحرکه بهتره این آدرس رو مشاهده و نام کاربری ادمینش رو نگاه کنید:کد:<span style="background: transparent url(images/jarage.gif) repeat-x scroll 0% 0%; color: green; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong>
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما برای دوستانی که حس و حالش رو ندارن یه عکس نمونه همینجا قرار میدم:
باز هم هشدار میدم با اکثر استایل های 4 مشکل داره ولی روی استایل دیفالت تا جائی که من تست زدم مشکلی نداره برای ورژن های پائین تر هم دوستان اگر خواستند تست کنند و جوابش رو بدند

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)