نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: دنبال مدیر با شرایط فوق برای سایت دانلود

آخرین بازدید
    01-06-2012 [ 14:30]
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 22 در 15 پست

Gadid دنبال مدیر با شرایط فوق برای سایت دانلود

دوستان سلام
    من مدیر سایت استودیو فلورانس هستم اگر کسانی که وقت کافی و با شرایط ما موافق باشند برای همکاری در مدیریت سایت دانلود آماده پذیرش هستیم .
    لازم به توضیح است که فقط برای یکنفر جا داریم .
    عمده فعالیت این سایت حول برنامه های گرافیکی و میکس و مونتاژ همراه با اموزش می باشد
    انجمن این سایت هم دوستان اگر کسی بخواد می تونه برای مدیریت داوطلب بشه . انجمن این سایت از ورژن 3.8 پیروی می کنه و پیشرفته است اگر کسی بتونه مدیریت کامل این انجمن را به نحوه احسن انجام بده هر امکاناتی برای انجمن بخواد رایگان در اختیارش قرار می دیم .
    اگر کسی سایت یا هاست هم بخواد می تونه به ازای فعالیت مفید در انجمن یک هاست رایگان 1 گیگ با 10 گیگ پهنای باند به نام دلخواه با دامنه ای ار جایزه بگیره .
    امتیازات ویژه ای که هیچ کس انجام نمی ده هدف ما پر قدرت کردن سایت دانلود در عرض برنامه 8 ماهه است برای این سایت ما از هیچ امکاناتی چشم پوشی نخواهیم کرد .
    برای دیدن سایت دانلود به لینک زیر برید florances.ir
    و برای مشاهده انجمن این لینکو ببینید . forum.florances.ir
    استودیو فلورانس اولین تولید کننده برنامه های میکس و مونتاز آماده در کشور می باشد .
    اگر خواستید می تونید با شماره 09149521472 هم تماس بگیرید و همکاری خود را اعلام کنید .
    ویرایش توسط استودیو : 04-16-2011 در ساعت 00:06

آخرین بازدید
    05-19-2012 [ 14:40]
    سپاس ها
    25
    سپاس شده 4 در 4 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال مدیر با شرایط فوق برای سایت دانلود

دوست عزیز بهتره برای راه اندازی اول خودتان سعی کنید جواب مشتریها تون رو درست بدید و هزینه ای هم که می گیرید حداقل درست ارسال نمایید از استودیو پرنس اسم خودتون رو گذاشتید فلورانس

شما اول خودتان رو اصلاح نمایید بعد سایت بزنید

آخرین بازدید
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 22 در 15 پست

حتما شما از آن دسته از کسانی هستید که رفتید از اقای ایزدی پکیج محصولات ما رو گرفتید . و ایشون برای شما پشتیبانی کامل و درست را نمی دهد . این ما هم قبول داریم ولی این خوبه و جزای شما میشه که از مراکز معتبر محصولات ما را خرید کنید . به همه گفتیم برای شما هم می گیم اقا دوستانی که محصولات ما رو مستقیما از خود استودیو تهیه کنند پشتیبانی کامل و بدون نقص داده میشه .
    هزینه ماهیانه سایتهای استودیو فلورانس 150 هزار تومان می باشد که فکر کنم کسی مایه نکرده بیاید اینجوری سرمایه گذاری کنه .
    تغییر نام استودیو پرنس به فلورانس هم ربطی به کسی نداره با افتخار هم اعلام می کنیم که استودیو فلورانس اولین وتنها و برترین استودیوی می باشد که در زمینه میکس و مونتاژ فعالیت می کند ما این ادعا را با مشتریان خودمان ثابت می کنیم حالا ممکنه شما برید از سهند پکیج محصولات ما بگیرید که بگه از ساعت 3 تا 6 تماس بگیرید و جواب هم نده دیگه مشکل خودتون هست.
    به اطلاع شما می رسانیم نمایندگی سهند با ما اتمام یافته دوستانی که مستقیما از ما خرید کنند ما از طریق سایت همه روزه ارتباط مستقیم و از طریق تلفن هم پشتیبانی تمام وقت می دیم اگه کسی اینکارو انجام می ده برای ما بگید شما اعتبار ما را با اعتبار گروه های دیگه مثل سهند سنجش نکنید .
    منطقی فکر کنید و اگر از چیزی مطمین نیست به اعتبار کسی اهانت نکنید .
    ما نه با کسی دعوا داریم نه به کسی کینه داریم اگر کسی هم ناراضی باشه ما هزینه را بر می گردنیم نمایندگان ما با ما صادق باشند دیگه مشتری های مثل شما نمی ایند گله را برای ما کنند اگر مشکلی داری می تونید مسقیما از از طریق ارتباط زنده در سایت sellprince.ir مستقیما به من بگید .
    یا حق

آخرین بازدید
    05-19-2012 [ 14:40]
    سپاس ها
    25
    سپاس شده 4 در 4 پست

Wtfgay پاسخ : دنبال مدیر با شرایط فوق برای سایت دانلود

من قصد توهین به کسی رو ندارم بند مستقیما با خودشما تماس گرفتم من دو بسته از شما سفارش دادم یه چیز دگه برام فرستادید اگر یادتان باشه دلیلش رو پرسیدم جواب دادید اول این ها رو گفتم شاید نداشته باشید صورتی که من گفته بود و تاکید کردم که قط انها رو می خوام
    چیزی برای من ارسال کردید که یکدفعه هم استفاده نکردم 60هزارتومان هم من پول گرفتید

قرارشد دوباره ارسال کنید هی امروز و فردا می کردید تا دگه جواب گوشیهاتون رو هم ندادید سایتتان هم نه جواب می دادید تا پاک شد

آخرین بازدید
    سپاس ها
    0
    سپاس شده 22 در 15 پست

دقیقا نمی دونم شما با کی منو اشتباه گرفتید ولی من تا حالا یادمه به هیچ کس که مستقیما از من بسته بگیرند به همون قیمت مندرج ندادم تا حالا هم از هیچ کس 60 تومان برای دو بسته نگرفته ام در هر بسته ای که من می فروشم 5 تومان تخفیف داره حالا شما می گید من تماس گرفتم شما خودتون ارسال کردید را واقعا نمی دونم چون من تا جایی که می دونم اگر بسته آماده نباشه می گم که آماده بشه ارسال می کنم ولی به هیچ کس حتی شما هم من بسته ای غیر از مندرج را نفروختم
    اگه باز مشکلی یا سوالی داری می تونی مستقیما به شماره من 09149521472 زنگ بزنی تا خصوصی مطرح کنی باز خجالت داری با لینک سایت اصلی از قسمت ارتباط با مدیریت sellprince.ir با من بچت تا ببینم کی شما را به این روز در اورده که شدیدا گله مندید .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)