صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    89
    سپاس ها
    66
    سپاس شده 13 در 9 پست

    پیش فرض مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    سلام دوستان
    من الان 2 روزه به این مشکل برخوردم صفحه نمایش پاسخ پیشرفته و ارسال پست جدید این شکلی شده !! نمیدونم مشکلش چیه !! اساتید راهنمایی بفرمایید !!

  2. #2
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,174
    سپاس ها
    837
    سپاس شده 5,125 در 2,338 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    اگر خود به خود شده که هیچی مشکل از سرور هست و درست میشه اگر هک هم نصب کردید که ببنید چه هکی بوده در کل چه کار کردید این شکلی شد؟

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  3. کاربر روبرو از پست مفید mr.behrooz سپاس کرده است .

    H@MED (03-15-2011)

  4. #3
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    89
    سپاس ها
    66
    سپاس شده 13 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    من هک خاصی نصب نکردم!! فقط یه روزشمار عید فلش کدشو گذاشتم که البته اونم توی ناوبار یکی از [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] ها گذاشتم ولی تو همه قالب ها این مشکل به وجود اومده !!!

  5. #4
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,174
    سپاس ها
    837
    سپاس شده 5,125 در 2,338 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    پس مشکل از سرور البته شما بهتر کد بردارید و یک بار تمام هکهارو غیر فعال و تست کنید

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  6. #5
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    89
    سپاس ها
    66
    سپاس شده 13 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    از کجای سروره ؟
    من هکها رو غیر فعال کردم ولی نشد باز !!
    در ضمن تو همه قالب ها اینطوریه !!
    در صورتی که من اون کد رو فقط تو یه قالب ریختم !!

  7. #6
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,174
    سپاس ها
    837
    سپاس شده 5,125 در 2,338 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    مشکل از اجاکس سرور هست به سرور اطلاع بدید ببینید چی میگن بعد اگه سرور اوکی بود اپگرید کنید ویبی انجمنتونو

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  8. #7
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    89
    سپاس ها
    66
    سپاس شده 13 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    سلام مجدد
    جناب من کد ها رو که برداشتم قالبم بههم ریخت [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] کد ها رو هم که دوباره گذاشتم باز درست نشد !! ریستور هم کردم ولی فایده ای نداشت !! از tools.php هم استفاده کردم ولی بازم مشکل حل نشد !! میشه کمک بفرمایید ؟

  9. #8
    تاریخ عضویت
    Feb 2008
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,174
    سپاس ها
    837
    سپاس شده 5,125 در 2,338 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    گفتم که مشکل از سرور هست به سرور بگید شما چرا کد برمیدارید؟

    شمــاره تمــاس : 09198389479
    021-22602917
    طـراحی انواع وب سایت شرکتی و شخصی
    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]
    فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی

    [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید]



  10. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,260
    سپاس ها
    3,278
    سپاس شده 22,486 در 9,397 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    برادر vbseo رو غیر فعال بکن و فایل htaccess رو هم دلیت کن و برسی کن ببین ادرس سایت توی تنظیمات سیستم بخش ادرس و نام انجمن درست وارد شده یا نه
    این موردت نه از [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] هست و نه از هک ، مربوط به لود نشدن مسیر درست سایت میشه که می تونه از موارد بالایی که اشاره کردم باشه و از سرور که ادرس رو درست لود نمی کنه
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  11. #10
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    89
    سپاس ها
    66
    سپاس شده 13 در 9 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل در صفحه پاسخ پیشرفته!!

    ممنون من [برای مشاهده لینک ها عضو سایت شوید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک کنید] رو غیرفعال کردم ولی نمیدونم فایل htaccess کجاست و چه جوری باید حذفش کرد !!میشه راهنمایی بفرمایید ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •