با درود
من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]رو برای طرز کار نرم افزار فرانت پیج دارم می خونم خواستم سوالاتم رو در همونجا مطرح کنم گفتم جالب نیست و کیفیت تاپیک پایین میاد و تصمیم گرفتم کلا برای سوالات این نرم افزار اینجا این تاپیک رو ایجاد کنم .
دوستان من یک قالب نصب کردم وقتی به قسمت تنظیمات هدر قالب می رم و می خوام تغییراتی توش بدم کدهای زیر توشه :
و وقتی که اونا رو تو نرم افزار فرانت پیج وارد می کنم و نرم افزار رو روی حالت design می ذارم که نتیجه و حاصل کار و کدها رو مشاهده کنم متاسفانه اون شکلهای هدر انجمن که تو سایت هست ظاهر نمیشه و جاش این میاد :کد:<!-- logo --> <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr> <td class="topbg"> </td> </tr> <tr> <td class="midbg"> <a href="$vboptions[forumhome].php$session[sessionurl_q]">صفحه اصلی</a> <a href="http://www.home.gigaspl.com">موبایل افزار</a> <a href="search.php?searchid=2">آخرین ارسالها</a> <a href="calendar.php">تقویم</a> <a href="sendmessage.php">تماس با ما</a> <a href="archive/index.php">آرشیو</a> <a href="faq.php">راهنما</a> </td> </tr> <tr> <td class="botbg"> </td> </tr> </table> <!-- /logo --> <!-- content table --> $spacer_open $_phpinclude_output $ad_location[ad_header_end]
سوال : دوستان راهی هست که از طریق فرانت پیج بشه باهاش تصویر خروجی کدها را دقیقا اون چیزی که تو سایت ظاهر میشه رو دید و با تغییر کدها بتونیم تغییر توی شکل هدر رو ببینیم ؟؟؟
منظورم اینه که وقتی من اون کدهایی رو که قرار دادم رو تغییر میدم اون تصویر بالایی رو نشونم نده و تصویر هدر واقعی سایت رو نشونم بده یعنی این :
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)