به نام خدا
سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران محترم انجمن وی بی اسکین
در رابطه با موضوع مرتبط
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق در خواستی که بعضی کاربران داشتند من با آقا بهرام مدیر سایت صحبتی کردم و قرار شد به مناسبت نوروز 90 گروه تجاری تبلیغی رایانامه با وب سایت وی بی اسکین همکاریی در زمینه خدمات دهی با تخفیف ویژه برای کاربران وی بی اسکین برقرار کنیم .
با توجه به نظرات جامع و دوستانه کاربران تصمیم گرفته شد به 5 نفر عضو فعال وی بی اسکین اکانت ارسال 10000 تایی و به 20 نفر اکانت 500 تایی هدیه نوروز داده شود .
توضیحاتی میدم پیرامون رایانامه :
گروه تجاری تبلیغاتی رایانامه از 2ماه پیش با یک کادر مدیریتی 4 نفره به منظور ارائه خدمات تبلیغاتی و توسعه فروش در دنیای مجازی تشکیل شد . تیم رایانامه همینطور که از اسمش مشخصه در ابتدا تنها در زمینه تبلیغات بوسیله ایمیل مارکتینگ فعالیت می کرد اما با توجه به استقبال خوب تصصمیم گرفته شد خدماتی از جمله ارسال پیامک و تبلیغات در گوگل اضافه شود .
نرم افزار ارسال رایانامه ورژن 5.2
رایانامه از اینباکسی شامل 6 میلیون و 250 هزار ایمیل بهره مند است . برای ارسال از برنامه بسیار پرقدرت این شرکت استفاده میشه که میشه از مهمترین ویژگی های این نرم افزار Multi SMTP بودن اون رو مثال زد که طوری تنظیم شده هر 150 ایمیل , سرور ارسال به طور خودکار تعویض شود .
در حال حاظر از 8 سرور و 40 آی پی ارسال داریم که این به کمتر اسپم شدن ایمیل بسیار کمک می کند .(سرور های جدید در آینده اضافه خواهند شد) .
ایمیل در هرصورت که به اینباکس ارسال بشه و یا به اسپم یا جانک خونده خواهد شد . در واقع خلاف تعاریفی که از واژه ی اسپم می دونید تعریف درست و تخصصی تر این هست که ایمیلی که به صورت مکرر ارسال شود و شخص در یافت کنند از آن ایمیل راضی نباشد که منجر به شکایت از سرویس دهنده شود .
ما در تمام ایمیل های ارسالی Not Spam و یا Unsubscribe در صورت عدم رضایت می تونن از گزینه ی Unsubscribe استفاده کنن و در حال حاضض حدود 180 هزار غیر فعال کننده ایمیل داشتیم پس اسپم واقعی نخواهیم داشت اما رفتن ایمیل به 100 % اینباکس غیرقابل تضمین و رفتن به اسپم فولدر اجتناب ناپذیر هست .
در صورت وجود هرگونه سوال می توانید در همین تاپیک مطرح کنید در خدمتتون هستم
با تشکر و احترام خدمت مدیران و تمامی کاربران وی بی اسکین
نوروزی خوش و همراه با پیروزی براتون آرزو میکنم

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)