این آموزش برای اولین بار بصورت کامل ارائه میشود , لطفا در صورت کپی برداری منبع vbskin.ir و نام نویسنده Progreza فراموش نشه .
=====
احتمالا برای شما پیش آمده که بعد از انتقال به سرور دیگر - خرابکاری - هک شدن و یا Delete شدن برخی از فولدرهای Attach با مشکلی ازار دهنده مواجه شدید که کاربرانی که از یک تاریخ قدیمی مثلا 2010 به تاریخ روز دیگر قادر به ضمیمه کردن هیچ فایلی نمی باشند ,
و شما در به در دنبال این هستید که چگونه این مشکل رو برطرف کنید , حتی کاربرانی که در سایت به تازگی ثبت نام می کنند , باز هم قادر به ضمیمه کردن هیچ گونه فایلی نخواهند بود با اینکه مجوزها و حجم های پیوست و همینطور حجم PHP که سرور برای شما تایین کرده همگی درست می باشند ولی مشکل همچنان پا برجاست ,
دلیل این مشکل نبودن یک سری فولدر هست که باید آن را بصورت دستی در هاست ایجاد نمایید , برای این کار به آموزش زیر توجه کنید ,
=====
ابتدا آیدی یا یوزدی که در سایت این مشکل دارد را باید شماره کاربری آن را پیدا کنید , توجه کنید شماره کاربری نه شماره گروه کاربری , برای این کار به اینصورت انجام دهید :
- ادمین سی پی
- کاربران
- جستجوی کاربر
- نام کاربری مورد نظر را جستجو کنید
- در سمت راست بالا همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید شماره کاربر مشخص شده ( با رنگ سبز مشخص کردم )
عددی که بعد از id آمده , شماره کاربری مورد نظر می باشد ,
حال از طریق پنل مدیریتی هاست , سی پنل یا دایرکت ادمین فرقی نمی کنه وارد بشید ,
بعد فولدر attach رو پیدا و واردش بشین :
خب حالا شماره کاربری که جستجو کردیم این بود : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا چی کار کنیم ؟ شما به ترتیب شماره کاربر از سمت چپ وارد فولدر ها بشین , یعنی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]که عدد سمت چپ با شماره 2 شروع میشه , حالا شما وارد فولدر شماره 2 بشین ,
بعد از وارد شدن به فولدر شماره 2 حالا عدد دوم 4 هست , وارد فولدر شماره 4 بشین ,
عدد بعدی 8 هست وارد فولدر شماره 8 بشین , عددهای بعدی هم به همین صورت ادامه بدین تا جایی که ممکنه چند عدد آخر وجود نداشته باشه ,
مثال : من تا شماره 8 رفتم ولی دیگر فولدری وجود نداره حالا چی کار باید بکنم ؟
جواب : برای این کار شما باید مابقی فولدر ها رو دستی درست کنید :
در اینجا من فولدر بعدی که عدد 6 بود رو دستی درست کردم حالا باید دسترسی این فولدر رو روی عدد 777 قرار بدین :
بعد از این کار وارد فولدر 6 بشین و ما بقی عددهای باقی مانده رو به همین صورت درست کنید و دسترسی آنها رو روی 777 قرار بدین , در پایان در مسیری که ثبت شده در قسمت آدرس مرورگر در انتهای آدرس می بینید که به اینصورت در آمده :
آن عددهایی که مشاهده می کنید همان شماره کاربری 248657 هست که الان فولدرهاشو درست کردیم ,
حالا با همان یوزر در سایت لاگین بشین ضمیمه رو چک کنید , مشاهده می کنید که مشکل به صورت کامل برطرف شده ,
شما برای برطرف شدن کامل برای یوزرهای دیگر , باید یک سری از یوزهای دیگه رو که در سایت مشکل دارن رو پیدا کنید که برای این کار می تونید یک توضیحی بالای سایت قرار بدین تا همه ببینن و بیان تو تاپیک بگن که کی مشکل ضمیمه داره , و شما یه تعدادی رو که درست کنید مابقی هم بصورت خودکار مشکلشون برطرف میشه .
این آموزش توسط گفته های بهرام به من درست شده و هر گونه کپی بردای بدونه ذکر منبع اصلی دور از انسانیت هست.
با تشکر از مدیریت محترم vbskin جناب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از ProgReza
علاقه مندی ها (Bookmarks)