سلام ...
ممنون ميشم مجموعه از ايگون هاي فارسي و انگليسي كه زير يوزر گروهاي كاربري بكار ميره رو برام قرار بديد ...
در ضمن اگه آموزش بديد كه چطور ميتونم مثله ايكنه زير بر انجمنم بسازم خيلي ممنون ميشم:
سلام ...
ممنون ميشم مجموعه از ايگون هاي فارسي و انگليسي كه زير يوزر گروهاي كاربري بكار ميره رو برام قرار بديد ...
در ضمن اگه آموزش بديد كه چطور ميتونم مثله ايكنه زير بر انجمنم بسازم خيلي ممنون ميشم:
این ایکون ها رو من ندارم که بخوام قرار بدم البته می توانم انگلیسی آن را تهیه بکنم و در آینده ای نزدیک همچین انجمنی را خواهم سایت تا کار های گرافیکی ویبولیتین هم مورد برسی قرار بگیرد ..
در مورد آموزش قرار دادن این ها هم مثل آموزش لفزودن ستاره و غیره می تونید عمل بکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم اگر همین الان بسازین ضرری توش نیست
دوست عزیز من اینجا دست تنها هستم و دارم تمام این بخش ها رو هدایت می کنم ..
اگر بخوام انجمن باز زیاد بکنم دیگه به خیلی از بخش ها و یا شاید کار های شخصی خودم نرسم ..
اگر کسی هست که بتونه یاری بده در این کار با کمال میل همکاری رو شروع می کنم و راه کار های هدایت اون بخش رو هم بهش می گم
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
irspeed (06-19-2009), saeed25 (09-03-2009), yahya_danger (01-12-2009)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)