سلام
می خاستم بدونم آیا راهی هست که بشه پستهایی رو که در قسمت مدیران سایت زده میشه , توی آخرین ارسالی های بالای سایت در حال حرکت هست رو نشون نده ؟
البته به جزء نامرئی و بستن تاپیک میشه این کار رو کرد ؟
سلام
می خاستم بدونم آیا راهی هست که بشه پستهایی رو که در قسمت مدیران سایت زده میشه , توی آخرین ارسالی های بالای سایت در حال حرکت هست رو نشون نده ؟
البته به جزء نامرئی و بستن تاپیک میشه این کار رو کرد ؟
این اخرین ارسالی های سایت که می گی ، چی هست ؟
ما چندین اخرین ارسالی ها داریم
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رو من خودم خیلی دوست دارم چون از قالب می خونه و نیازی به فریم و این بازی هام نداره کلا چیز درستیه!
فقط همین یه مشکلو داره که پست های هیئت مدیره که اعضای عادی نمی تونن ببینن اگه بین 10 تای آخر یعنی پست خورده باشه، مثلا جاشو خالی می ذاره 8 تا تاپیک نشون میده واسه کاربرای عادی که خب ضایع است یه بار 10 تا یه بار 8 تا مثلا
بعدم اگه کسی تاپیک جدید بزنه و تأیید نشده باشه باز اسمشو می زنه و روش کلیک کنی می بینی دسترسی مجاز نیست! که بازم خیطه!
به جز اینا بقیه اش خوبه!![]()
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
اینم درسته ولی بعضی تاپیک های نامرئی هستن تو بخش هایی که من نمی خوام کل اون بخش حذف بشه از لیست می خوام نامرئی ها تو لیست نباشه که متأسفانه نمیشه!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 9فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)