سلام.خواهشا کمکم کنید.هر کاربری یک پست می دهد تعداد پست هایش دو تا اضافه می شود.مشکل چیه؟چه کنم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.خواهشا کمکم کنید.هر کاربری یک پست می دهد تعداد پست هایش دو تا اضافه می شود.مشکل چیه؟چه کنم؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرووم من تا چند روز پیش درست بود اما از زمانی که هاستم مجبور شد پنل هارو تغییر بده برای فروومم مشکلی پیش اومد غیر از اررور هایی که می ده مثل این:
Warning: array_merge() [[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]]: Argument #1 is not an array in [path]/includes/class_bootstrap.php(1280) : eval()'d code on line 55
Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: hs_headinclude in [path]/includes/functions.php on line 4007
دیگه پست هارو هم نمی شه دید. من نمی دونم مشکل از چیه! حدس خودم مشکل تم بود و می خواستم یه تم چدید نصب کنم (البته هنوز تاپیک نصب تم پیدا نکردم!)
حالا پیشنهاد دوستان چیه؟ چه کنم؟
نه میشه پست داد و نه می شه پست هارو دید و اینکه ربات های اسپمر هم ریختن دارن فرووم رو بهم می ریزن نمی دونم چیکار کنم که نتونن عضو بشن!
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
اگه از اطلاعات backup بگیرم و فرووم رو دوباره نصب کنم امکان درست شدنش هست؟
اصلا امیدی هست درست بشه؟
این لینک فروومه
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
Dante (10-25-2011)
با هاست صحبت کردم و مشکل رو حل کرد. ممنون از راهنماییتون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 22فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)