سلام
برای نمایش امار پیش رفت سایت یعنی همان تعداد ارسال ها .. انجمنها .. بیشترین تشکر شده ها و غیره می توایند فایل زیر را دانلود بکنید و در هک ها و پلاگینهای خودتون ایمپورت بکنید
تفاوت این نسخه با نسخه های دیگر در این هست که در این هک ستون های دیگری نیز اضافه شده اند که در تصویر مشاهده خواهید کرد
سلام
من مشکلم رو توی یک تاپیک دیگه مطرح کردم بعد این تاپیک رو دیدم عذر خواهی می کنم اگه دوباره کاری شد چون اینجا بهتر می تونم توضیح بدم وقتی آمار رو نصب می کنی کنار Top 5 stats یک فلش هست اونو که کلیک می کنی نوشته Turn off بعد که می زنیش آمار برتر غیب میشه حالا می خوام ظاهر بشه باید چیکار کنم؟
سلام بهرام جان
اون بالا نوشتی این هک بیشترین تشکرشده هارو نشون میده ولی وقتی من گذاشتم نیومد
میشه یه هکی بگید که بیشترین شکر شده ها رو داشته باشه؟یه چیزی شبیه همینی که تو صفحه اصلی همین سایته میخوام زیاد شلوغ نباشه
از ورژن 3.8.6 استفاده میکنم
سلام بهرام جان
اون بالا نوشتی این هک بیشترین تشکرشده هارو نشون میده ولی وقتی من گذاشتم نیومد
میشه یه هکی بگید که بیشترین شکر شده ها رو داشته باشه؟یه چیزی شبیه همینی که تو صفحه اصلی همین سایته میخوام زیاد شلوغ نباشه
از ورژن 3.8.6 استفاده میکنم
مرسی
از تنظیمات برید به این هک یه گزینه داره که تیکش رو باید بزنید
من میخوام به آمار سایتم که در پایین وجود داره " تعداد افراد در 24 ساعت گذشته و کاربران حاضر در انجمن" گزینه دیگه ایی هم باشه که نشون بده چند صفحه از کل کاربران در دیروز و امروز " ترجیحا در 24 ساعت گذشته" باز شده
علاقه مندی ها (Bookmarks)