نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

  1. #1
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    8
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 33 در 7 پست

    قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    طريقه قرار دادن بلوک ورود ورود ويبولتين در صفحات php !

    اين هک به شما کمک ميکنه تا بتونيد بلوک ورود و نوبار ويبولتين رو در صفحات php سايت جدا از ويبولتين نمايش دهيد
    توجه : اين هک فقط در صفحات php کار ميکند html کار نميکند !

    اخطار : قبل از هر کاری نسخه پشتيبان از سايت و انجمن خود تهيه کنيد

    1 - اين کد به شما کمک ميکند فرمان های اين هک را در کد php قرار دهيد
    کد:
    <?php
    $curdir = getcwd ();
    chdir('/path/to/your/forums');
    require_once('/path/to/your/forums/global.php');
    chdir ($curdir);
    ?>
    بعد از اين کد محتوای php شما قرار دارد
    کد:
    <HTML> and <BODY>
    هر جا که ميخواهيد بلوک ورود را قرار دهيد کد اين هک قرار ميگيرد !
    کد:
    <?php
    require_once('/path/to/your/login_inc.php');
    ?> 
    2 - اين فايل login_inc.php را قبل از آپلود ويرايش کنيد
    اين کد را پيدا کنيد و آدرس سايت و انجمن ويبولتين خود را قرار دهيد
    کد:
    $forumpath = "http://www.yoursite.com/forums/";
    مثال :
    کد:
    http://www.majidonline.com/forums

    3 - اگر از ساب دمين استفاده ميکنيد اين تغييرات را در فايل login.php در شاخه انجمن خود انجام دهيد
    اين کد را پيدا کنيد
    کد:
    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    در زير آن اين کد را قرار دهيد
    کد:
    define('SKIP_REFERRER_CHECK', true);
    -- مشکلات احتمالی
    1 - اگر با مشکل کوکی و ارسال آنها مواجه شديد در آموزش 1 فاصله بين 4 خط اول را برداريد !
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کد:
    <?php
    $curdir = getcwd ();
    chdir('/path/to/your/forums');
    require_once('/path/to/your/forums/global.php');
    chdir ($curdir);
    ?>
    بعد از اين کد محتوای php شما قرار دارد
    کد:
    <HTML> and <BODY>
    --------------------------------------------------------------------
    2 - اگر در ارتباط مسير ها با مشکل مواجه شديد اين کد را با همين کد جا به جا کنيد !
    کد:
    <?php 
    echo getcwd(); 
    ?> 
    نمونه سازی
    --برای امتحان اين کد اين کد را در فايلtest.php قرار دهيد و آن را طبق همين راهنما ويرايش و ذخيره کنيد

    کد:
    <?php
    $curdir = getcwd ();
    chdir('/path/to/your/forums');
    require_once('/path/to/your/forums/global.php');
    chdir ($curdir);
    ?>
    <html> 
    <body> 
    This is a heading<br /> 
    This is some more stuff <br /> 
    And another line<br /> 
    You get the idea<br /> 
    Just place stuff as you normally would with HTML<br /> 
    I use CSS to style and position on my site fwiw<br /> 
    <br /> 
    How about we put the login box right under here?<br /> 
    <br /> 
    <?php 
    require_once('/path/to/your/login_inc.php'); 
    ?> 
    </body> 
    </html> 

    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده

  2. 4 کاربر از پست مفید moon_spell سپاس کرده اند .

    parham13 (10-24-2010), saman_fff (06-20-2010), wearyminded (11-19-2009), yahya_danger (02-26-2009)

  3. #2
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    نوشته ها
    8
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 33 در 7 پست

    پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    توجه : اين موارد به کاربران حرفه اي پيشنهاد ميشود که با کد ها و وريبل ها آشنايی کامل دارند !

    اخطار : قبل از هر کاری نسخه پشتيبان از سايت و انجمن خود تهيه کنيد

    اگر ميخواهيد اين بلوک فقط مخصوص به گروه کاربری خاصی باشد اين کد را استفاده کنيد :

    کد:
    <?php
    if ($vbulletin->userinfo['usergroupid'] == '6' )
    {
    echo "This is only visible to people in usergroup 6";}
    ?>
    شما ميتوانيد ويژگی اين ورود را به اعضا رسمی اختصاص دهيد(شرطی) با اين کد :


    کد:
    <?php
    if ($vbulletin->userinfo['usergroupid'] == '6' )
    {
    echo "Have stuff for here";
    } else {
    echo "You do not have permission for this page"; }
    ?>
    اگر ميخواهيد در اين بلوک به کاربران نشان دهيد که وارد سيستم شده اند يا نه ميتوانيد از اين کد استفاده کنيد :

    کد:
    <?php
    If ($vbulletin->userinfo['userid']!=0)
    { 
    echo "Your logged in so we can display this";
    } else {
    echo "Your not logged in so we display this";
    }
    ?> 
    اگر ميخواهيد تبليغ و يا مسير و يا مقسد خاصی را به اعضا که وارد سيستم نشده اند نشان دهيد اين کد :

    کد:
    <?php 
    if ($vbulletin->userinfo['userid'] <1) { echo"add code stuff goes here"; } 
    ?> 
    توجه اين کد ها بستگی به نوع آنها دارند که بايد خودتان مسير هارو شناسايی کنيد و وريبل ها رو به فرمان ها بشناسونيد

  4. 2 کاربر از پست مفید moon_spell سپاس کرده اند .

    wearyminded (11-19-2009), yahya_danger (02-26-2009)

  5. #3
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    16
    سپاس ها
    9
    سپاس شده 1 در 1 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    روي وي بي 4.1.4 اررو ميده :(

  6. #4
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    3
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    سلام

    این کد تو وردپرس کار نمیکنه... باید چیکار کنم؟؟؟


    متشکرم

  7. #5
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    میخواید چه کاری انجام بدید ؟
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  8. #6
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    3
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    با عرض سلام مجدد

    من عینا تمام کارهایی که اینجا نوشته شده رو تو فایل هدر وردپرسم و همچنین تو پوشه فارومم اعمال کردم. به این صورت که کاربرانی که لوگین کردن فقط بتونن وارد سایت وردپرسم بشن. زمانی که این کد رو استفاده میکنم همش قسمت Else اجرا میشه. یعنی بصورت مکرر ریدایرکت میشه به صفحه لوگین(با اینکه کاربر لوگین کرده). ممنون میشم راهنمایی کنید.

    یا علی

    - - - Updated - - -

    البته این کد توی صفحات غیر وردپرس به خوبی کار میکنه!!!

  9. #7
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    برای این موردی که شما میخواید فکر کنم یه افزونه جدا باشه براش

    به این صورت که کاربرانی که لوگین کردن فقط بتونن وارد سایت وردپرسم بشن.
    یعنی ورود و خروج یا یوزرها توی سی ام اس و وی بی یکی بشن
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




  10. 2 کاربر از پست مفید mr.bahram سپاس کرده اند .

    Bir-Music (01-27-2013), feyzabadimo (02-06-2013)

  11. #8
    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    نوشته ها
    3
    سپاس ها
    1
    سپاس شده 0 در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    میشه خواهش کنم یه کم بیشتر توضیح بدید.

    با سپاس

  12. #9
    تاریخ عضویت
    Nov 2007
    محل سکونت
    کرج مهرویلا
    نوشته ها
    16,278
    سپاس ها
    3,268
    سپاس شده 22,446 در 9,367 پست

    پیش فرض پاسخ : قرار دادن بلوک ورود ويبولتين در صفحات php

    نقل قول نوشته اصلی توسط feyzabadimo نمایش پست ها
    میشه خواهش کنم یه کم بیشتر توضیح بدید.

    با سپاس
    متاسانه در خصوص سی ام اس های دیگر تجربه ای ندارم دوست عزیز تا راهنمایی کنم
    دوستان و همکاران عزیز
    در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
    مگر انهایی که کار طراحی دارند
    لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید


    در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )

    ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
    09386942162
    vbsaz.ir@gmail.com




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •