من ویبولتین 4.0.6 نصب کردم وقتی می خوام پست رو ویرایش کنم بعد از اتمام کار می خوام save کنم saveنمیشه باید چیکار کنم؟
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
من ویبولتین 4.0.6 نصب کردم وقتی می خوام پست رو ویرایش کنم بعد از اتمام کار می خوام save کنم saveنمیشه باید چیکار کنم؟
برسی بکنید ببینید اجاکس سایت شما مشکل داره یا نه
از توی تنظیمات سیستم بخش تنظیمات کلی اجاکس های مشکل ساز رو غیر فعال بکنید و تست بزنید
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
سلام آقا بهرام
منم همین مشکل رو دارم،یعنی ویرایش سریع پست. وقتی ذخیره رو میزنم اون تصویر لود میاد که میچرخه کنار دکمه ذخیره ولی تموم نمیشه و ذخیره نمیشه، همینجور میچرخه. آجاکس مشکل ساز هم غیر فعال میکنم وقتی روی ویرایش کلیک میکنم میره تو میرایش پیشرفته و وقتی روی گزینه تشکر هم کلیک میکنی کار نمیکنه.
ویرایش توسط Mr.NaviD : 10-12-2010 در ساعت 00:36
دروود:
با تمام مرورگرها اینطوره؟
من چک کردم بعضی اوقات که به سایتتون وارد میشم حتی اخرین ارسالات هم نشون نمیده همش لود میکنه
Mr.NaviD (10-13-2010)
آره روی همه مرورگرها اینطوریه
نمیدونم مشکل از کجاست
یا سرعت دیتای سرور کم هست و یا فایل هایی وی بی مشکل داره که می تونه دلیت و یا ویروسی شده باشه
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
Mr.NaviD (10-13-2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 15فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)