سلام
ببخشید ایمیل هایی که از سایت من ارسال می ه همشون ایجورین
باید چی کار کنم درست بشه؟کد:<p dir="rtl"><span lang="fa"> <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#3333CC">درود ، </font></span> <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#3333CC">خانم / آقاي OFF_GirL ، <br> از ثبت نام شما در سايت forp30 سپاسگزاريم.</font></p> </p> <p dir="rtl"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt" color="#FF6600"><b>جهت تکميل ثبت نام ، روي لينک زير کليک کنيد :</b></font></p> <p dir="ltr"> <font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"> <a href="[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]">[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]</a> </font> </p> <p dir="rtl"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"><font color="#808000">پرسش : آدرس بالا براي من جوابگو نيست ، چه کنم ؟ </font> <br><font color="#808000">پاسخ : به آدرس زير رفته و کد فعال سازي را وارد کنيد :</font></font> <p dir="rtl"><a href="[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ">[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]</a></p> </p> <p dir="ltr"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">Your Username is: <b>OFF_GirL</b> <br>Your Activation ID is: <b>3029f2e2ec79a9396f104c5fe8eff17557e4957b</b></font></p> <p dir="rtl"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt"><font color="#808000">پرسش : باز هم مشکل دارم !</font> <br><font color="#808000">پاسخ : از مدير سايت کمک بگيريد :</font> info@forp30.com</font></p> <p dir="rtl"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">با سپاس <br>مديريت forp30 </font></p>
بعد می خوام این ایمیل ها از سرویس جیمیل که برای سایت ساختم ارسال بشه
باید چی کار کنم؟
ممنون

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)