سلام
تو سایت من وقتی که می خوای اواتار هارو عوض کنی
بالای جایی که می نویسه اطلاعات عمومی شما اپدیت شد.
این ارورو می ده
Warning: tempnam() [[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]]: open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/fordesign/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204
Warning: fopen() [[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
سلام
تو سایت من وقتی که می خوای اواتار هارو عوض کنی
بالای جایی که می نویسه اطلاعات عمومی شما اپدیت شد.
این ارورو می ده
warning: Tempnam() [[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]]: Open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/home/fordesign/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204
warning: Fopen() [[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
باید چی کار کنم درست شه؟
سیف مود روی هاست روشن هست ؟ خاموشش بکنید
محل ذخیره شدن فایل های اواتار رو از هرچی هست برعکس بکنید
مثلا اگر روی هاست هست روی دیتابیس و اگر روی دیتابیس روی هاست ببرید
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)