سلام انجمن من هیچ مشکلی نداره-بعد دو تا مشکل داره فقط=
یکی اینکه وقتی واسه جستجو از تنظیمات جستجوی پست ها مقدار دهی میکنم که مثلا در هر جستجو 5 ثانیه طرف صبر کند تا جستجوی بعد را انجام دهد-یعنی بین هر جستجو 5 ثانیه صبر کند
دوم هم اینکه من برای ثبت نام کاربران عکس تایید کننده میزارم اما در صفحه ثبت نام نمی آید و حتی پرسش و پاسخ هم نمی آید ؟؟
من چه کنم ؟
اگه تو کد مشکل داره بگید از کجا و چه جوری درست کنم ؟
یک خیر هم پیدا بشه تو یاهو برام پم بده عالی میشه-منتظرم آقایان و خانمها - ممنون
سلام انجمن من هیچ مشکلی نداره-بعد دو تا مشکل داره فقط=
یکی اینکه وقتی واسه جستجو از تنظیمات جستجوی پست ها مقدار دهی میکنم که مثلا در هر جستجو 5 ثانیه طرف صبر کند تا جستجوی بعد را انجام دهد-یعنی بین هر جستجو 5 ثانیه صبر کند
دوم هم اینکه من برای ثبت نام کاربران عکس تایید کننده میزارم اما در صفحه ثبت نام نمی آید و حتی پرسش و پاسخ هم نمی آید ؟؟
من چه کنم ؟
اگه تو کد مشکل داره بگید از کجا و چه جوری درست کنم ؟
یک خیر هم پیدا بشه تو یاهو برام پم بده عالی میشه-منتظرم آقایان و خانمها - ممنون
برای ثبت نام توی قسمت ادمین سایت بخش تنظیمات سیستم تنظیمات تصویر تایید کننده هنگام عضویت تیک ثبت نام خورده ؟
برای جستحو هم این بخش رو برسی بکن شما
تنظیمات سیستم تنظیمات جستجوی پست ، حداقل زمان بین جستجوها روی 0 بگذار
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
من هر دو رو طبقه گفته درست کردم تنظیمات رو یعنی درست بود اما باز نه جستجو و نه کد امنیتی هنگام ثبت نام فعال نیست ؟؟
ضمنا برای جستجو هم میخوام که وقتی کسی جستجو میکند برای جستجوی بعدش یک 5 ثانیه صبر کند تا جستجو دوباره کند ؟
چه کنم ؟
من هر دو رو طبقه گفته درست کردم تنظیمات رو یعنی درست بود اما باز نه جستجو و نه کد امنیتی هنگام ثبت نام فعال نیست ؟؟
ضمنا برای جستجو هم میخوام که وقتی کسی جستجو میکند برای جستجوی بعدش یک 5 ثانیه صبر کند تا جستجو دوباره کند ؟
چه کنم ؟
اون 0 که گفتم توی تنظیمات جستجو قرار بدی رو بکن 5
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
الان 5 هست اما باز درست نشده ؟
و تصویر تایید کننده هنگام ثبت نام نیز درست نشده است ؟
قالب هم عوض کردم باز درست نشد--ضمنن عکس تایید کننده gd را هم نشان میدهد -اما مشکل کجاست ؟؟؟؟؟
الان 5 هست اما باز درست نشده ؟
و تصویر تایید کننده هنگام ثبت نام نیز درست نشده است ؟
قالب هم عوض کردم باز درست نشد--ضمنن عکس تایید کننده gd را هم نشان میدهد -اما مشکل کجاست ؟؟؟؟؟
اگه همه موارد رو درست عمل کرده باشید باید مشکل حل شده باشه
مورد م یتونه از چیزای دیگه باشه که نمیشه در اینجا به این صورت راهنمایی کرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)