سلام
و همگی خسته نباشید
من یه موضوعی بد جور روی احصابم داره راه می ره
گفتم اینجا مطرح کنم تا ببینم شما می تونین مشکلم رو حل کنید یا نه
من متوجه شدم مطلبی که توی انجمنم قرار می دم خیلی دیر توی گوگل قرار می گیره
من الان نزدیک 1300 تا مطلب توی انجمنم هست ولی فقط شاید بشه گفت 400 تا هم توی گوگل ثب نیست
ببینید دوستان هیچ کسی فقط به خاطر پینگ شدن نمیاد ویبولتین نصب کنه......
مثلا سایتی مثل فوتبال3 اصلا نیازی به گوگل و پینگ seo و غیره نداره و 1ماهه رتبش میشه 996 در جهان!!!!!!
دوستان بازدید فوق العاده مهمه ........... تبلیغات هم بازدید رو میبره بالا + ورودی ها از موتورهای جستجو که حالا اگه از 800 تا مطلب 600 تا هم پینگ بشه ، موردی پیش نمیاد.
اونکه اصالتش نجیبه - اونکه نجابتش اصیله وارث پاکی بهار - دختر باوقار ایله اون بانوی ایران زمینه
.................................... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما درست میگی
ولی به هر حال وقتی می شه مثلا از 5000 موضوع من 5000 تا توی گوگل باشه نمونه عملکرد وردپرس چرا مثله ویبی 2000 تا ثبت بشه
این یه مشکله که بهتره حل بشه
عجله هم نکنید برای حلش
کم کم یه راهی پیدا می شه که این مشکل رو حل کنیم
من که این سایت رو باز کردم و خوندم
به نظر من این کار یه جورایی لینک ها رو کمتر می کنه توی گوگل نه اینکه همه رو کامل توی گوگل ثبت کنه
این می گه که ما یه صفحاتی رو به وسیله کد فیل... کنیم که گوگل به اون صفحات توجه نکنه و این به نظر من لینک های ثبت شده توی گوگل رو خیلی کمتر می کنه
به هر حال کسی نظری داره بگه مثله اینکه داریم به یه نتایجی می رسیم
دوست خوم هم می تونید بخشهای بی فایدت رو ببندی مثل پروفایل کاربرا رای گوگل
هم می تونید بوتها رو تو بخشات به زور بفرستی تا کامل پست ها رو نخونده نره بیرون
بازم سلام
من یک جا خوندم که باید نقشه ی سایت بسازیم (که اینو همه دارن دیگه خودمم دارم اما باز مشکل دارم)
اما بعد از این ادامش نوشته بود باید لینک rss رو به گوگل بدیم که مطالبی که می نویسیم رو گوگل بخونه و ثبت کنه اما من نمی دونم چطوری اگه کسی می دونه بگه که خیلی خوب میشه
سپاس
بعد آدرس سایت خودتون رو ثبت کنید.
بعد میتونید از تمام امکاناتش استفاده کنید. (نقشه سایت،rss، کلمات کلیدی،ورودی ها،جستجو،آنالیز سایت و........)
اونکه اصالتش نجیبه - اونکه نجابتش اصیله وارث پاکی بهار - دختر باوقار ایله اون بانوی ایران زمینه
.................................... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام یک چیز فوق العاده باور نکردنی
دیروز که مافیا 2 اومد من امروز لینک مستقیم کردم گزاشتم تویسایتم اول توی فرومم گزاشتم بعد توی سایتم که وردپرسه هم گزاشتم
حالا بعد دو ساعت همین طوری یک سرچ توی گوگل زدم دیدم از وردپرسم رفته توی گوگل هنوز باور نکردم توی 2 ساعت رفت گوگل اما فروم چند دقیقه قبلش این کار رو کردم اما هنوز نرفته و می دونم تا 3-4 روز دیگه هم نمیره و انشاالله هفته ی اینده میره گوگل
اینم باید بگم من بیشتر به فروم میرسم تا سایت نمی دونم باز چرا اینقد زود طی 2 ساعت مطلبم رفت گوگل اما فروم 2 ساعت هیچ 2 روز دیگه هم نمیره
اینم بگم هر دوشون رو تا اونجا که می دونستم بهینه کردم مثل هم یعنی عنوان در لینک باشه و ... اما ...
یک چیز دیگه
من توی سایتم حدود 35 تا مطلب دارم روزی 25 تا نفر بازدیدکننده دارم
توی فرومم 500 تا هم بیشتر تاپیک دارم روزی با تبلیغ و... 150 تا بازدید دارم
حیف که اینقد روی فروم کار می کنم حیف
راهی پیدا کردین به ما هم بگین
اگه بشه کاری کرد فروم توی همین 2 ساعت که هیچ 5 ساعت مطلب بره گوگل رویایی میشه
سپاس
درود:
من از یک نرم افزار استفاده میکنم به اسم website indexer
این میاد تو فرومت میگرده یک سری مطالی خاص که شما بهش میگید و براش تعریف میکنید رو پینگ میکنه گوگل در عرض بی ن2 تا 5 ساعت
این کارو هر روز نمیشه انجام داد مثلا ماهی یا هفته ای یک بار
من خودم یک بار انجام دادم 49 تا مطلب پینگ شد
یک راه دیگه که سریع پینگ میشه عنواناتو نه که همه میدونیم و یکی هم لینکاتون تو مطالب که شما لینک فرومت یا یک تاپیک دیگه رو میدی اسپایدر که میاد پینگ کنه تو لینک میره اون یکی هم پینگ میکنه seo و sitemap هم خیلی موثره
یک سری اسکریپت ها هم هست که شما میزاری هم امارت تو اکسا منفجر میکنه
هم سریع تر صفحاتت میره تو گوگل که اون خطرناکه و ممکنه که بهت گیر بدن
یا فرداش گندش در بیاد
سلام
من وقتی که این تاپیک رو زدم خیلی گله داشتم از این موضوع
ولی الان یه اتفاق جالبی افتاد
من از وقتی این تاپیک رو زدم تا الان کاری نکردم که این مشکلم حل بشه ولی...
الان موضوعاتی که 3 ساعت پیش توی انجمنم قرار گرفته بود رو توی گوگل سرچ کردم و دیدم ثبت شده
خودمم نفهمیدم چطور شد که اینطور شد
موفق باشید
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
دوستان واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاده
من مطالب انجمنم بعد 20 دقیقه وارد گوگل می شه
من رتبه سایتم توی ایران امروز اومد زیر 2000
شاید بخاطر این باشه
من که متوجه نمی شم چی شده
بقیه بچه ها هم چک کنید ببینید شاید برای همه همین طوری شده سری می ره توی گوگل
علاقه مندی ها (Bookmarks)