سلام
از دوستان هر کسی خواست هدر و لوگو و... طراحی کنه لطفا با من تماس بگیره یه قیمت خوب بهش میدم
نمونه کار ها
بنر های فلش هم میسازم هر کسی خواست سایت را دارم راش میندازم میتوانه به اونجا سر بزنه
سلام
از دوستان هر کسی خواست هدر و لوگو و... طراحی کنه لطفا با من تماس بگیره یه قیمت خوب بهش میدم
نمونه کار ها
بنر های فلش هم میسازم هر کسی خواست سایت را دارم راش میندازم میتوانه به اونجا سر بزنه
perrfect_mann (08-13-2010), pzt1371 (08-13-2010), seyyed_ahmad (08-12-2010)
میشه چندتا نمونه بنر فلش هم بزارین؟
seyyed_ahmad (08-12-2010)
کاش یه لوگو که خودتون ساختین هم میزاشتین اخه من لوگو خیلی احتیاج دارم اما کسی و پیدا نکردم هنوز که بتونه و لوگو خوب بسازه
این یه نمونه لوگو هست
البته اگر بخوایید کوچک تر بخواید مینوانم بزنم براتون
این را هنوز کامل نکردم ولی ببیند
seyyed_ahmad (08-13-2010)
سلام
اون داداشی که نمونه بنر فلش میخواستن باید بگم برنامه ام مشکل پیدا کرده ولی این را ببنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتوانم همین را براتون فلشش کنم
perrfect_mann (08-13-2010), seyyed_ahmad (08-13-2010)
نه این ایکون که از ایکون های دیفالت برنامه ی aaa logo .. هستش اونی که شماخودت کلا طراحی کردی رو میگم
راستی لیست قیمت ها تو هم واسم پیام خصوصی کن ممنون
ویرایش توسط perrfect_mann : 08-13-2010 در ساعت 19:10
seyyed_ahmad (08-13-2010)
اهان اوکی باشه داداش
تا فردا دارم یکی برای بچه ها میزنم تا حال کنی
perrfect_mann (08-14-2010)
بهترین طراحی های هدر ، و بنر تبلیغاتی در سایت Taskhir.com
سلام
یکی از وب سایت هایی که کارش خیلی خوبه و من ازش راضی هستم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام!
اومدی من می خوام!
یک پیغام خصوصی یا میل به من بزن!
mashhadia.ir@gamil.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 58فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)