من نسخه ی ویبولتین را از اینجا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گرفتم.و در سایت gigfa.com در پوشه htdocs آپلود کردم.فایل config.php را هم ویرایش کردم.
الان این هم آدرس سایتمه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]...ولی خطای دیتابیس میگیره....نمیدونم چرا!!!
ضمنا:آیا این نسخه که گذاشتین، مشکل لایسنس داره؟یا نه؟
در صورت راهنمایی ممنون.
این هم خطایی که نشون میده :
Database error The database has encountered a problem. Please try the following:
The hvelectronic.gigfa.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
ممنون از پاسختون
لطفا این سوالات را هم پاسخ دهید.
۱.میشه یه هاست رایگان که این اسکریپت روش اجرا بشه معرفی کنید؟
۲.من نسخه ی phpbb3 را در gigfa نصب کردم. نسخه ی phpbb3 CMS را ندارین؟؟؟
۳.میشه یکی از نسخه هایی ویبولتین را که در gigfa نصب میشه معرفی کنید و لینک دسترسیشو بذارین؟
هاست رایگان من سراق ندارم
می تونید توی گوگل سرچ بکنید شما
نسخه های انجمن ساز دیگه رو هم سر رشته ندارم در خصوص وی بی من فقط فعالیت می کنم
در کل چون وی بی یک انجمن ساز لایس دار هست ، اجرای این رو درون سرور بستن و اجرا نمیشه
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
با سلام و خسته نباشيد نخواستم دوباره تاپيک باز کنم تو همين جا پست دادم فروم شلوغ نشه
من vbulletin suite نسخه 4.0.5 رو روی لوکال هاستم نصب کردم خيلی خوب و کامل بود و کار ميکرد مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود
اما وقتی روی وب سايت اصليم توی نت نصب کردم مواجه با يک ويبولتين خالی شدم (تصوير ضميمه شده)
هيچ پست و تيبل و تاپيکی توش نيست ، دو بار نصب کردم به شکل يکنواخت نصب شد
من به تيبل های ديفالت مشابه با ويبولتين نصب شده روی هاستم نياز دارم
البته کاملا سالم هست و کار ميکنه اما اون نوشته ها و تيبل ها و کتگوری ها به صورت ديفالت ديگه توش نيست
مشکل از چيه؟
(فايل هايی که روی لوکال هاستم نصب کردم با وبسايت يکی بود)
با سلام و خسته نباشيد نخواستم دوباره تاپيک باز کنم تو همين جا پست دادم فروم شلوغ نشه
من vbulletin suite نسخه 4.0.5 رو روی لوکال هاستم نصب کردم خيلی خوب و کامل بود و کار ميکرد مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بود
اما وقتی روی وب سايت اصليم توی نت نصب کردم مواجه با يک ويبولتين خالی شدم (تصوير ضميمه شده)
هيچ پست و تيبل و تاپيکی توش نيست ، دو بار نصب کردم به شکل يکنواخت نصب شد
من به تيبل های ديفالت مشابه با ويبولتين نصب شده روی هاستم نياز دارم
البته کاملا سالم هست و کار ميکنه اما اون نوشته ها و تيبل ها و کتگوری ها به صورت ديفالت ديگه توش نيست
مشکل از چيه؟
(فايل هايی که روی لوکال هاستم نصب کردم با وبسايت يکی بود)
پيشاپيش از راهنمايی شما متشکرم
این مشکل نیست این طبیعی هست
اطلاعات و امکاناتی که شما توی لوکال دارید رو وقتی یک وی بی جدید روی هاست نصب بکنید دیگه انتظار نباید داشته باشید در همان وی بی نصب شده ظاهر بشه
باید دوباره پیکر بندی و مطالب رو اوکی بکنید
می تونید شما دیتابیس درون لوکال رو انتقال بدید به هاست منتها بنده اصلا توسیعه نمی کنم و پیشنهاد میدم دوباره روی همان سرور کار بکنید
چون زبان نوشتاری بهم میریزه و تمام حرف ؟؟؟؟؟؟؟؟ درونش قرار میگیره و باید دوباره زبان و یه سری کارها رو انجام بدید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
این مشکل نیست این طبیعی هست
اطلاعات و امکاناتی که شما توی لوکال دارید رو وقتی یک وی بی جدید روی هاست نصب بکنید دیگه انتظار نباید داشته باشید در همان وی بی نصب شده ظاهر بشه
باید دوباره پیکر بندی و مطالب رو اوکی بکنید
می تونید شما دیتابیس درون لوکال رو انتقال بدید به هاست منتها بنده اصلا توسیعه نمی کنم و پیشنهاد میدم دوباره روی همان سرور کار بکنید
چون زبان نوشتاری بهم میریزه و تمام حرف ؟؟؟؟؟؟؟؟ درونش قرار میگیره و باید دوباره زبان و یه سری کارها رو انجام بدید
خيلی ممنون از توجهتون به پست بنده
بايد بگم که اينطور نبوده که من روی لوکال نصب کنم بعد تغييراتی بدم توش
وقتی رو لوکال نصب کردم يه سری تنظيمات و مقالاتی به صورت ديفالت روش بود بعد از نصب مثل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شد
اما وقتی فايل های همون فايل زيپ شده رو روی وبسايتم نصب کردم مثل عکس پست قبليم با يک cms خالی مواجه شدم!!
بايد بگم که اينطور نبوده که من روی لوکال نصب کنم بعد تغييراتی بدم توش
وقتی رو لوکال نصب کردم يه سری تنظيمات و مقالاتی به صورت ديفالت روش بود بعد از نصب مثل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شد
اما وقتی فايل های همون فايل زيپ شده رو روی وبسايتم نصب کردم مثل عکس پست قبليم با يک cms خالی مواجه شدم!!
هیچ فرقی نمی کنه که شما توی لوکال نصب کنی و یا روی سرور و یکی تنظیمات زیاد داشته باشه و یکی نداشته باشه
تنها در 2 حال این ممکن هست پیش بیاد که اولی استفاده از نسخه نا برابر و دومی همان تغییرات دستی هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)