سلام دوستان.
من از نسخه ibProArcade v2.7.0+ استفاده میکنم..
سوال اول : در صفحه اول قسمتی که قهرمانان رو نشون میده، یه عکس از آواتار نشون میده که اندازه خود اواتار است... ولی من میخوام عکس رو کوچک نشون بده ، نه اندازه خود آواتار( یعنی اگر عکس آواتار من 200*200 است ، در این قسمت 50*50 نشون داده بشه)..عکس رو پیوست کردم
سوال دوم: وقتی وارد قسمت کلوپ بازی میشیم، هیچ عنونی نشون نمیده! ... در واقع عنوانش همون آدرس صفحه است:
کد:
http://www.warezsoft.ir/forum/arcade.php
با تشکر.
اونکه اصالتش نجیبه - اونکه نجابتش اصیله وارث پاکی بهار - دختر باوقار ایله اون بانوی ایران زمینه
.................................... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاسخ : مشکل با نمایش آواتار در بازی ها و عنوان صفحه
بهتر یه ورژن دیگه نصب کنید روی همون هاستی که سایتتون روش هستش یعنی یه ویبی نصب کنید در یه پوشه جدا از فرومتون و بعد هک بازیهای انلاین و در نهایت ببینید درست کار میکنه یا نه اگه درست کار کرد فرومتون هم ورژنشو عوض کنید.
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید. از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
یعنی الان خراب نصب شده؟!!!
اونکه اصالتش نجیبه - اونکه نجابتش اصیله وارث پاکی بهار - دختر باوقار ایله اون بانوی ایران زمینه
.................................... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشتباه نصب نشده
سایز اواتار همان چیزی هست که در پست بیت نمایش میده و کاریش نمیشه کرد
برای عنوان هم توی ترجمه وقتی تغییر بدید ، تغییر می کنه عنوان ، الان چون انگلیسی هست این نشون میده
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
برای عنوان هم توی ترجمه وقتی تغییر بدید ، تغییر می کنه عنوان ، الان چون انگلیسی هست این نشون میده
نه ! من زبان فارسی رو نصب کردم( از همون ورژن قدیمی استفاده کردم).
آواتار ها هم آره خوب همون سایز پست بیت رو نشون میده ، ولی من تو پست بیتم اتوماتیک سایت رو کوچک میکنه، ولی این میاد همون سایز اصلی رو نشون میده، نه کوچک شده..
به هر حال ممنون دوستان.
علاقه مندی ها (Bookmarks)