سلام
برای تغییر CSS اصلی استایل ها باید شما در جستجوی استایل vbulletin.css را جستجو بکنید و تغییراتی که م یخواید رو اعمال بکنید
سلام
برای تغییر CSS اصلی استایل ها باید شما در جستجوی استایل vbulletin.css را جستجو بکنید و تغییراتی که م یخواید رو اعمال بکنید
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
محیط کاملا کد نویسی هست و کاملا ساده اگر طراحی css بلد باشید
مورد از ویبولتین نیست که اینطوری هست مورد از نداشتن اطلاعات هست
در خصوص پیکره هم تاحالا نشنیدم چی هست ولی قلب یک استایل همین css ها هستن
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
alaki_2880 (11-12-2010)
دوست عزیز من در مورد CSs سوال نکردم و سوال من این بود که آیا از طریق اون محیط که عرض کردم میشه تغییراتی رو ایجاد کرد یا نه؟ اگر امکان پذیره چطوری میشه گزینه ذخیره سازی رو اضافه کرد و اگر هم نمیشه که هیچ! این فکر نمی کنم ربطی به این داشته باشه که کسی طراحی css بلد هست یا نه.
مشکل از ویبولتین نیست! مشکل اینه که افرادی که اطلاعات ندارند خودشون رو مدیر یک سایت در این زمینه می نامند و سایر کاربران رو در امواج غرور شخصی خودشون گرفتار می کنند من یک سوال در مورد ویبولتین پرسیدم و فکر نمی کنم مشکلی در زمینه css داشته باشه.
در مورد پیکره هم منظورم رو در عکس زیر مشخص کردم.
شما به قسمت استایلها و قالبها و سپس متغیرهای جایگزین برید
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
alaki_2880 (11-12-2010)
من رفتم اینجا!! اما فکر می کنم باید باز هم اون کدی رو که تعریف شده در قسمت css نامش رو بدونیم .. مثلا همین "پیکره" رو من نامش رو نمی دونم در کد نویسی چی تعریف شده که بخوام رو جستجو کنم.
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
حالت خوبه ؟
من هم نگفتم مشکل از ویبولتین هست ، گفتم مشکل از افرادی هست که به اندازه یه طراح ساده هم اطلاعات ندارن و میخوان هرجوری شده سایت طراحی بکنن
انتظار دارید بگم برید فلان دکمه رو بزنید و تمام
شرمنده اینجا سایت راه ننداختیم که بخوایم برای افرادی مثل شما هلو درست بکنیم و بگیم بفرما
این اموزش ایجاد دکمه ذخیره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
alaki_2880 (11-12-2010)
حالم خیلی عالیه !
بنده هم نگفتم مشکل از ویبولتین هست! بنده اطلاعاتی کم از دنیای اینترنت و برنامه نویسی های مربوط به اون دارم و سایت های کانون هواداران پرسپولیس، سکوی سرخ، جایگاه سه، تک سی دی و ... تحت نظر بنده دارن فعالیت می کنند. پس لطفا اگر در مورد چیزی و یا شخصی اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمائید. (البته با عرض پوزش از این لحن تند).
درسته که شما سایت زدید برای تجارت و البته هیچ شکایتی هم در این زمینه نمی تونه به شما وارد بشه! اما اگر سایت تجاری هست اعلام بفرمائید تا همگان بدونند. نه اینکه فقط هرجا و هرکس که پول داد کارش را راست و ریست کنید. این می تونه برای وجه کاری خودتون موثر باشه.
بنده هم فقط و فقط یک سوال پرسیدم که شما می تونستید با اعلام اینکه قبلا آموزش داده شده پاسخ بدید.
فکر می کنم دوره دیکتاتوری (اون هم در دنیای مجازی) گذشته باشه و بهتره برای کاربران سایتتون و البته شخصیت اونها احترام قائل باشید.
مشخصه !!!
راستی این سایت هایی که شما گفتی فعالیت می کنن زیر نظر شما !!
نگفتید سایت های دیزاین و منیج هست یا سایت هایی خبری که در خصوص ورزش و غیره که هیچ ربطی به طراحی نداره فعالیت می کنن ؟
مشخصه خوب بلدید با جمله و کلمات بازی بکنید و اوضا رو به حاشیه بکشید
کم کم ما رو هم به استکبار و غیره هم ربط بدید
اخراج از سایت به مدت 1 هفته ( حرف الکی زدن ) موفق باشید
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید.
از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 152فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)