من امروز به کمک برادرم دوتایی نشستیم و انجمن رو از ورژن 3.8.4 به ورژن 4.0.4 آپگرید کردیم و خوشبختانه در مرحله آپگرید کردن مشکلی نداشتیم. یه قالب هم پیدا کردیم و نصب کردیم تو سایت.
بعد از اینکه من ورژن جدید ویبولتینم بالا اومد وارد ادمین پنل شدم و برای اینکه تمامی هک ها و پلاگین ها برای ورژن 3 بود همه رو غیر فعال کردم. حالا میخوام بدونم:
1- آیا میتونم اون هک ها رو فعال کنم و از همونا استفاده کنم یا نه باید همه رو حذف کنم و هک های مخصوص ورژن 4 رو استفاده کنم؟
2- توی پاسخ سریع و توی گفتگو تو پروفایل کاربران گزینه شکلک نمایش داده نمیشه. چطور میتونم فعالش کنم برای اون قسمت ها؟
3- آیا راهی وجود داره که ادیتور پاسخ سریع رو به سلیقه خودم بچینم؟
4- یه سری قالب داشتم وقتی تو ورژن 3.8.4 بودم، الان اون قالبا هستن هنوز، باید پاکشون کنم؟
5- الان تو این قالبی که گذاشتم آواتار ها و نشان های کاربری وسط چین نیستن تو پست بیت. برای رفع این اشکال چیکار کنم؟
6- تشکر ها خارج از کادر هستن و یه جوری پستها رو شلخته کردن. راهی هست که تشکرها درون یک کادر قرار بگیرن؟
یه کم در این موارد راهنمایی کنید. میدونم بازم سوال دارم که بپرسم و بازم میام تو همین تاپیک میپرسم تا انجمنم رو سر و سامون بدم. الان از بس امروز پای این آپگرید خسته شدم که دیگه مخم جواب نمیده.
پاسخ : سوالات و اشکالات بعد از آپگرید به ورژن 4.0.4
سوال ها یکم تکراری بودن و قبلا توی سایت مطرح و یا اموزش داده شده بودن
1 : خیلی کم پیش میاد که هک های قدیمی کار بکن برای ورژن 4 منتها بهترین حالت اینه که شما هک های جدید یعنی ورژن اصلی برای 4 رو آپدیت بکنید و اونهایی که ندارید رو غیر فعال بکنید ( توجه داشته باشید تنها هک ها نیستن باید پلاگینها رو هم آپدیت و یا غیر فعال بکنید )
2 : هک موجود هست
3 : توی 4 ندیدم هنوز هک کاملی براش بیاد و درست کار بکنه
4 : همه رو دلیت بکنید ، بدرد نمی خورن
5 : اموزش این کار توی بخش 4 امده
6 : مشکل اساسی همین وی بی 4 ، استایل و بهم ریختگی ان هست
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
برای ادیتور از هک استفاده کردم ولی یه مشکلی دارم، برای بعضی کاربرا از جمله خواهر خودم این ادیتور بهم ریختس ولی واسه خودم مشکلی نداره و درست کار میکنه. باید دوباره نصبش کنم؟
خب یه سوال دیگه هم دارم. اگه یه قالب خوب پیدا کنم بخوام راست چینش کنم چیکار باید بکنم؟
خب من با توجه به اینکه دیدم قالبها مشکل دارن و اصولا پست بیتشون خیلی اوراقه تصمیم گرفتم که خودم یه قالب ساده درست کنم و روش کار کنم با استفاده از آموزشها.
در مورد ادیتور من دیدم یه چند تا از کاربرام که جالب اینکه همشون هم مدیر بودن از این مشکل اعتراض داشتن که آیکون ها به هم ریختس، خود من و کاربرای دیگه مشکلی نداشتیم، منم کد رو کامل حذف کردم و هک رو پاک کردم ولی با این حال بازم همون آش و همون کاسه. شما فکر میکنید اگه من دوباره اون هک رو نصب کنم درست میشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)