برای این منظور شما می توانید فایل ضمیمه را دانلود بکنید و در هک ها و پلاگینهای خود ایمپورت بکنید و تمام ..
برای نسخه های 3.6 شما به لینک زیر مراجعه بکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
برای این منظور شما می توانید فایل ضمیمه را دانلود بکنید و در هک ها و پلاگینهای خود ایمپورت بکنید و تمام ..
برای نسخه های 3.6 شما به لینک زیر مراجعه بکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اين اديتور رو من نصب كردم ولي نه فونت ها نه رنگ ها نه قلم ها نه اندازه نه اسمايلي هيچ كدوم نمياد . ولي پاييني ها همش مياد . مشكل از چيه ؟ متشكرم
amir460 (02-06-2010)
در حالت عادی می اومده ؟ ممکنمه در ارسال ها بی بی کد ها رو غیر فعل کرده باشید .. بهتره روی دیفالت ببینید نتیجه رو و از نسخه 3.6 هم استفاده بکنید جواب می دهد
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
amir460 (02-06-2010), o2o2 (09-18-2008), yahya_danger (03-29-2009)
سلام
من جديدا VB نصب كردم .
قبلا كه اصلا پيشرفته نبود . وقتي كه اين رو نصب كردم نه روي ديفالت نه روي قالب ديگه اندازه قلم ، فونت ، رنگ ، اسمايلي كار نميكنه . بقيش كار ميكنه .
ارسال ها رو هم چك كردم . ديدم همه كد هاي BB رو روشن كردم .
حتي اديتور پيغام خصوصي هم اين شكلي هست . من vb 3.7.3 رو نصب كردم .
قبلا روي لوكال نصب كرده بودم اصلا همچين مشكلاتي نداشت . حتي صفحه پروفايل كاربران هم به هم خورده . همون شكل قديمي هست .... قسمت قسمت نيست
حتي وقتي روي نام كاربري يك كاربر بالاي آواتارش توي انجمن كليك ميكنم بايد يك پنجره باز بشه كه 5 تا فيلد داشته باشه كه من بتونم روشون كليك كنم مثلا پيغام خصوصي بدم به كاربر ولي اين امكان هم نداره اصلا هيچ لينكي نداره !!
راستي ابزار هاي موجود ،$جستجو و غيره هم لينك نداره !!!!
نميدونم چكار كنم
ویرایش توسط o2o2 : 09-18-2008 در ساعت 14:05
mr.bahram (09-18-2008), yahya_danger (03-29-2009)
این مراحلی رو که می گم تست بکنید
1 : این هک رو غیر فعال و یا حذف بکنید
2 : روی استایل جدید هم تست بکنید ببینید مشگل داره یا نه ( اگه نداشت مورد از استایل هست که کدهاش بهم ریخته )
3 : فلدر clientscript رو مورد برسی قرار بدید و ببینید محتویاتش درست باشند ( من احتمال می دم از این فلدر باشه و فایل های درونش حذف شده باشند که این مورد پیش اومده )
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
o2o2 (09-19-2008), yahya_danger (03-29-2009)
با سپاس فراوانُ
ولی برای ویرایش پست ها ادیتور پیشرفته نیست و به صورت عادی می باشد!
باید ببخشیدُ
من اشتباه کردم و این رو نصب کرده بودم:
که برای ویرایش پست کامل نبود. ولی این که در این تاپیک هست کامل و خوب است ممنون.
وقت بخير
بنده هم اين مشكل رو پيدا كردم و منوي هاي كشويي توي ويرايشگر فعال نمي شه .. يه هكي نصب كردم كه اين جور شده ... فعلا" هم هر كاري كردم نتونستم حل كنم .
در ضمن مشكل از قالب هست . چون با قالب ديفالت مشكل نداره . ولي متوجه نمي شم كدوم كد ها به هم ريختن
قالب هم enlighten هست
بدون هيچ مشكلي روي ورژن 3.8.4 نصب شد با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 40فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)