آموزش تغییر فونت و اندازه نوشته ها در استایل ویبولتین 4
سلام
برای تغییر فونت و اندازه نوشته ها در استایل ویبولتین 4 مانند زیر عمل بکنید
به استایل ها & قالب ها ، تنظیمات استایل و قالب ها ، استایل مورد نظر را انتخاب بکنید و از تنظیمات استایل ، گذینه Style Vars را انتخاب بکنید
وقتی وارد این بخش شدید در هر قسمت که انتهای ان نوشته Font شوید و در قسمت نوع فونت ، فونت خود را قرار بدید
توجه داشته باشید در قسمت هایی که وارد میشید و می بینید در قسمت نوع فونت کادر خالی هست ، فونتی وارد نکنید چون اون بخش را بهم می ریزونه مانند Block Font
برای تغییرات نوع رنگ و سایز و غیره هم از همین قسمت می توانید اقدام بکیند
نکنه : در بعضی از ترجمه ها قسمت Style Vars به متغییر های استایل ترجمه شده است
تصویر زیر بخش مدیریت این قسمت را نمایش میدهد
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
پاسخ : آموزش تغییر فونت و اندازه نوشته ها در استایل ویبولتین 4
با سلام ...
من هر کاری کردم کل نوع فونت ها رو به Tahoma تغییر دادم و ذخیره هم کردم ولی متاسفانه بازم فونت نوشته ها همینطوری در قسمت پاسخ سریعنوع فونت بر روی قلم قرار میگیرد و به Tahoma تغییر نمی کند !!!
خسته نباشید
من میخوام فونت پیش فرض ارسال پستم رو تغییر بدم ....... یعنی وقتی یه پستی ارسال میشه با اون فونتی که من میخوام ارسال بشه
برای این کار کجا رو باید ویرایش کنم؟
خیر کد جاوا نه.
راه که زیاده شما میتونی توی css قالب قسمت body عبارت background-image ادرس بدید تا نشون بده باید css نویسی بلد باشید در قسمتی که body پیدا کردید هیچی background نیست؟
شمــاره تمــاس : 09198389479
لطفــا" از ارســال مــوضوع جــدید بــرای ســوالات خــودداری کــنید. از طــرح ســوال در پیغــام خــصوصی خــودداری کــنید.
نوشته اصلی توسط mr.behrooz
خیر کد جاوا نه.
راه که زیاده شما میتونی توی css قالب قسمت body عبارت background-image ادرس بدید تا نشون بده باید css نویسی بلد باشید در قسمتی که body پیدا کردید هیچی background نیست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)