با سلام
به نظرتون Seo چقدر میتونه توی لود سایت تاثیر بزاره ؟
چی کار کنیم که سرعت لود سایت بیشتر بشه ؟
با سلام
به نظرتون Seo چقدر میتونه توی لود سایت تاثیر بزاره ؟
چی کار کنیم که سرعت لود سایت بیشتر بشه ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر خواستی دنیا تغیییر کنه اول نگاهتو تغییر بده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4058127 (06-09-2010), seyyed_ahmad (08-04-2010)
سلام
من تو این مبحث تخصص کافی ندارم اما به صورت عملی که روی سایت های دیگه کار کرده ام ( فعالیت کرده ام ) هیچ فرقی نداشته است .
فقط برای بالا بردن سرعت لود باید بر روی قالب سایت تمرکز کنید ، هر چی قالب سبک تر باشه سرعت لود بیشتر است .
حرفم تکراری بود ، اما به نظرم تنها راه ممکن شاید به حساب بیاد .
4058127 (06-09-2010)
فکر کنم منظور لود cpu باشه
معمولا بالا میبره اگر درست پیکربندی نشه
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
arianet (06-10-2010), BRADER SHIAN (06-10-2010), Mr.Mohammad (06-10-2010)
یه سوال من داشتم!
چرا سایت های محبوبیت لینک
برا من گوگلمو 0نشون میدن یاهومو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سایتم تازه سئو نصب کردم!
نمی دونم این صفره چه صیغه ای قبلا یه عدد چهرا رقمی بود!
پاسخ:
پاسخ شما رو قبلا دادم.(البته از طریق ایمیل)
اما برای اطلاعات سایر دوستان:
چون فروم شما رو تازه سئو شده و انجمن فعالی دارید و تعداد پستهای فرومتون بالاست بنابراین باید منتظر یک افت باشید.در این حالت لینکهای قبلی(لینکهایی که قبل از سئو شدن در جستجوگرها بخصوص گوگل ثبت شدن) از بین برند و دوباره کل محتوای سایت با فرمت جدید ایندکس بشه.
زمان ایندکس طبیعتا در یاهو و گوگل و یا بینگ و سایر موتورها یکسان نیست و سرعت کار هم کاملا متفاوت هست.همونطور که زمان آپدیتشون متفاوت هست.
بنابراین فعلا باید منتظر باشید.
استفاده بیمورد و غلط از کلمات کلیدی بخصوص در تگها نه تنها سودی نداره که بشدت مضر هست.مثلا استفاده از تگ اتوماتیک بسیار عالی هست اما تعداد تگها نباید اونقدر زیاد باشن که از محتوای ارسال و پست کلمات بیمورد و بدردنخور تگ بشه.عدد معمولا روی 75 هست در این تگ که از روی عنوان تاپیک بصورت اتوماتیک کلمات رو بر میدهذه.
زمانی میتونید تعداد تگها رو افزایش بدیدکه خودتون کلماتی رو برای اون بخش در نظر گرفته باشید.کلماتی که به ایندکس سایت و افزایش بازدید کمک میکنه.
مثله استفاده از این اسکریپت:
BRADER SHIAN (06-29-2010), rezapishgam (06-22-2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 59فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)