سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این تاپیک مطرح بکنید ..
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این تاپیک مطرح بکنید ..
mr.iman (09-23-2010)
بهرام جان شرمنده ها...
بنده میخوام نام کاربریم رو عوض کنم اما با پیغام ارور Sorry, this user is protected from being altered in the config.php file by the $config['SpecialUsers']['undeletableusers'] variable.
مواجه میشم...
میشه بگید فایل config رو چگونه باید دست کاری کنم؟
تو بخش config.php در قسمت ****** UNDELETABLE / UNALTERABLE USERS ******
وارد خط زیر بید و نام کاربری را یا تغییر بدید و یا خلی بگذارید
کد:$config['SpecialUsers']['undeletableusers'] = 'manzor inja hast';
ScarFace (04-01-2008)
بله جناب [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حق با شماست، باید اینجا سوالم رو مطرح می کردم:
برای محاسبه نشدن ارسالها در یک بخش از فوروم، از طریق کدام یک از بخش های admincp باید اقدام کنم؟
با تشکر از شما
شما باید وارد انجمنی که ساخته اید بشید در تنظیمات انجمن بخشی هست که این اختیار را به شما می دهد به اسم تعداد پستهاي ساخته شده در اين انجمن براي تعداد پستهاي كاربران ثبت شود
mehdi_am (04-01-2008)
سلام
شرمنده آقا، خیلی زحمت دادم...
الان سرپرست یکی از بخشهای سایت ما، تیتر تاپیکی که خودش زده رو ویرایش کرده، در داخل خود تاپیک، تیتر درسته و تغییرات ویرایش اعمال شده، ولی تیتر تاپیک رو در انجمن مربوطه هنوز به همون صورتی که قبل از ویرایش بود دیده میشه، از قسمت "تعمیرات شمارنده" ها هم اطلاعات انجمن رو آپدیت کردم ولی درست نشد. چاره چیه؟
بازم ممنون
داخل تاپیک بشید و از ابزارهای تاپیک ویرایش تاپیک را انتخاب بکنید و از انجا تغییر بدید
چطوری میشه محدودیت تعداد عکس در پست رو تغییر داد؟
خودش ویرایش کرده بود، من هم رفتم دوباره ویرایش کردم، ولی فرقی نکرد، یعنی تیتر تاپیک در محیط ویرایشگر ویرایش شده ولی در بیرون از تاپیک و از صفحه اصلی یا از داخل انجمن (که لیست تاپیک ها دیده میشه)، تیتر همون طوری و به صورت قبل از ویرایش باقی مونده، خیلی عجیبه![]()
وارد کنترل پنل میشید / تنظیمات سیستم / تنظيمات ويرايش و ارسال پست ها / Maximum Images Per Postچطوری میشه محدودیت تعداد عکس در پست رو تغییر داد؟
با سلام من هک reedpms را نصب کردم ولی در قسمت کاربران میاد ولی وفتی داخلش میشم یه پیغامی میده میگه این صفحه وجود ندارد در سایت ویبولتین رفتم دید م این هک ورژن نش قدیمی هست و ورژن جدید را نداده اند ممکن است بنده را راهنمایی کنید
فایل redpm.php رو در مسیر admincp قرار بدهید ..![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 20فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)