سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید
برای حل این مشکل شما چه راه حلی رو پیش نهاد می کنید.
متشکرم
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
دونه دونه هک ها و پلاگین ها رو دیسیبل بکنید و نتیجه رو تست بکتید . و اگر دیدین درست شد رو یک هک همون رو مورد برسی قرار بدید ..
Majid-Zamani (05-10-2008)
استاد مشکل رو بررسی کردم
از هک ارسالهای انجمنها توسط گرو ه های رنگی بو د
توی انجمن غیر فعالش کردم درست شد
اینو مطرح کردم که اگه بعضی ها به این مشکل بر خوردند بتونند حلش کنند
اقا بهرام از راهنمایی شما هم متشکرم فقط یه سوال دارم
چه کار کنم که بشه از این هک استفاده کرد
ممنون
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
yahya_danger (01-15-2009)
تنها این هک نمیشه گفت برای همه انجمنها مشگل ساز هستش .. هک های زیادی هستند که این مورد ها رو پیش میارن ..
در مورد رفعش هم باید نسخه جدید و یا فایل هاش رو مورد برسی قرار بدید
سلام
بعد از آپگرید به وذؤن جدید قسمت تغییر رنگ نوشته ها در ادیتور ها غیر فعال شده اند و کار نمی کنند در کدام قسمت باید دوباره فعال شوند؟
منظورم این گزینه است![]()
به این لینک سری بزنید
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
بهرام جان اگه این مشکل بنده رو رفع کنی دعات میکنم
اقا من هیچ وقت نتونستم وبی روی انجمن نصب کنم...فقط و فقط به خاطر config.php هست و تنظیمات اون و همچنین تنظیمات mysql هست
امروز نشستم ویبی نصب کردم تنظیمات mysql هم درست کردم و طبق اون config.php رو هم طبق اموزش تنظیم کردم
متاسفانه وقتی ادرس فایل install.php رو میزنم با پیغام
Parse error: syntax error, unexpected '[' in /public_html/includes/config.php on line 59
مشکل کار کجاست...خیلی باهاش ور رفتم ولی نشد ...ممنون میشم راهنمایی کنید چون خیلی دوست دارم یاد بگیرم
شما فایل کانفیگ رو اینجا قرار بدید تا من بازش بکنم و بهتان بگم دقیق کجا مورد داره
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
بهرام جان این فایل config من هست : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورد اینجا هست که وقتی شما می خواید پسورد رو وارد بکنید باید مثل نام دیتابیس از یوزر هاست خودتون نیز استفاده بکنید برای مثال : dar2del_dar2del این میشه پسورد شما ..
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
ScarFace (05-27-2008)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 47فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)