سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
سلام
برای داشتن نظم و هماهنگی بهتر لطفا سوال های خود را در این بخش مطرح بکنید
1235 (05-08-2008)
سلام
در نسخه 3.7 چطوری میشه عنوان یک تاپیک را عوض کرد؟
در 3.6 از ابزار تاپیک میشد عنوان یک تاپیک عوض بشه ولی در 3.7 من جایی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
1235 (05-08-2008)
با سلام خدمت اقا بهرام
می خواستم بدونم که چطوری میشه کاری بکنیم که کاربر سایت نتونه در هنگام ارسال تاپیک برچسب روکه در پایین تاپیک هست رو ببینه
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
از توی تنطیمات گروه کاربری گذینه های
Can Tag Own Threads
Can Tag Others' Threads
را روی خیر قرار بدید
Majid-Zamani (05-09-2008), yahya_danger (01-15-2009)
سلام اقا بهرام
من از وقتی که نسخه جدید 3.7.0 رو آپگرید کردم یک مشکل در انجمن دارم واون اینکه وقتی می خوام از ابزارهای مدیریت برای حذف ، انتقال تاپیکها، و غیره استفاده کنم این ارور رو میده می خواستم بدونم مشکل از چی هست وچطوری می تونم رفعش کنم .
Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.
If this occurred unexpectedly, please [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] and describe the action you performed before you received this error.
فروش ویژه *** [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] *** فــروش ویژه
کد تخفیف : VBSKIN
کیفیت - سرعت . قدرت . امنیت را در پارس وی پی اس تجربه کنید
شرکت ایده گستران سبز سهامی خاص ( ثبت : 8449 )
نسخه های شما هماهنگی لازم رو با ورژن دیتابیس ندارند .. ممکن هست از فایل های php هک ها و پلاگینهایی که نصب کردید باشد ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 47فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)