سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز
متاسفانه حدودا 20 روز هست هر روز داره لينك هاي ثبت شده ام در گوگل حذف ميشه و سايت رو داره دچار بحران ترافيك ميكنه !!! دليلش رو واقعا نميدونم چيه
حدود 200 هزار لينك ثبت شده ام در گوگل شده 22 هزار و بازم داره كمتر ميشه هر روز پاك ميشوند ... هم سئو دارم هم سايت مپ توي گوگل وب مستر هم نشون ميده كه تمام سايت مپ ها و لينك هاش به خوبي دارند در گوگل ايندكس ميشوند اما واقعا اينجوري نيست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توي گوگل لينك ها داره كم ميشه و ورودي هاي گوگلم هم به 1 چهارم كاهش پيدا كرده
خواهش ميكنم كمك كنيد رتبه سايتم از 700 رسيده به 900
3.قبلا ویبی سئو نصب داشتم ولی به دلیل مشکل با سرور مجبور به حذفش شدم
خلاصه اینجوری شد که افتادیم پایین
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
ضمنا در بعضی از فرومها دیدم که یک مطلب جدید درونش زده میشه و بعد از یک ساعت اومدم همون مطلب رو در گوگل سرچ کردم دقیقا اومده در همون سایت
ولی فروم من بعضی از مطالب رو سرچ میکنم و میبینم با اینکه یک ماه ازش گذشته ولی بازم توی جستجو پیدا نمیشه
دوستانی که در این خصوص اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن باید چکار کنم
با تشکر
سلام
البته باید در این خصوص امیر ارسلان جواب بده ، من در حد اطلاعات خودم براتون میگم .
در مورد اینکه ایندکس شما روز به روز داره کم میشه ، دلیل بر این هست که گوگل قوانین ایندکس خودش رو تغییر داده . و صفحاتی که قبلا ایندکس بوده پاک خواهد شد و دوباره بارگزاری میشوند .
شما بهتره با vbseo یه صحبتی بکنید ، در خصوص اون صفحاتی که میگید صریعا ایندکس میشه . دلیلش این هسن که اولا اون صفحات به صورت تکراری در بقیه سایتها موجود نیست و دیگر اینکه این گونه سایتها دارای سابقه زیادی هستند و تقریبا تمامی صفحاتشون ایندکس شده و وقتی مطلب جدیدی درونشون ارسال میشه ، گوگل به سرعت ایندکس میکنه .
اخه توي اين مدت اين چندمين بار كه الگوريتم رو عوض ميكنه !!!
تكليف ما چيست ؟!$ ايا vbseo براي اين مورد چاره اي انديشيده ؟
ايا در ورژن نهايي محصول اين شركت 3.5 اين مورد را مد نظر ميگيرند ؟
يك جا ديدم كه نوشته بوديد يك سايت خارجي هزينه سايت رو ميده ! جريان اون رو برام توضيح كامل بديد
و سايت رو چك بزنيد ببينيد ميتونيد (شرايطي كه گفتيد) رو دارا هست سئو من رو بهتر كانفيگ كنيد يا خير [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يك جا ديدم كه نوشته بوديد يك سايت خارجي هزينه سايت رو ميده ! جريان اون رو برام توضيح كامل بديد
و سايت رو چك بزنيد ببينيد ميتونيد (شرايطي كه گفتيد) رو دارا هست سئو من رو بهتر كانفيگ كنيد يا خير [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این پست مرتبط با این تاپیک نیست.ظرف سه روز حذف میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)