سلام.
با وجود آمدن نسخه ی 4 من میخوام لایسنس 3.8.4 بخرم (دائمی) آیا این لایسنس هنوز به فروش می رسد؟
منقضی نمی شود؟
با سپاس![]()
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
سلام.
با وجود آمدن نسخه ی 4 من میخوام لایسنس 3.8.4 بخرم (دائمی) آیا این لایسنس هنوز به فروش می رسد؟
منقضی نمی شود؟
با سپاس![]()
شما وقتی لایس وی بی خرید بکنی
هم نسخه 4 درونش هست و هم نسخه 3 و نسخه های پایین تر
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
kevin-1372 (04-13-2011)
لایسنس نسخه 3 دیگه بفروش نمی رسه فقط خرید 4 معمولی و حرفه ای هست که همکارم اقا بهرام توضیح داد در ان نسخه 3 هم قابل دریافته.
برای خرید یا مشاوره خرید تماس بگیرید :
0936.485.6535
mr.bahram (05-09-2010)
یه سوال ؟
قبلا کسانی که می خواستن پس از خرید لایسنس مادام العمر لایسنسشون رو آپگرید کنن تا بعد از یک سال بازم بتونن پچ ها رو دانلود کنن 40$ باید هزینه برای هر سال می دادند.
الان به چه صورته ؟
قیمت رفته بالا ؟
چون من لایسنس مادام العمر خریدم ولی الان می خوام سیستم رو آپگرید کنم.
چه کنم ؟
الان هر کسی لایس تهیه می کنه دیگه نیازی به تمدید سالانه نداره
شما وارد اکانت میشی و اونجا سفارش رو میزنی ، قیمت به دلار مشخص هست و می تونی بر اورد بکنی
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
من یه بار لایسنس خریدم و حدودا 200 تومنی پیاده شدم برای لاینسنس مادام العمر
الان یعنی برای آپگرید طبق چیزی که در سایت زده شده باید 175$ دیگه بدم ؟![]()
این بخشو کامل مطالعه بفرمائید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدمت سربازی هستم
اگر خواستی دنیا تغیییر کنه اول نگاهتو تغییر بده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
mk10601 (08-05-2010)
با تشکر از شما دوست عزیز
در این بخش توضیح داده شده که ...
منظور از سقف اعتبار ذخیره آنها هم تا 90 دلار خواهد بود یعنی چه ؟دسته اول : لایسنس های غیر فعال در 12 ماه گذشته : که تخفیف 45 دلاری شامل انها میشه و گویا 50 دلار هم اعتبار ذخیره برای انها در نظر گرفته شده در نهایت نسخه 4 Suite برای انها به جای قیمت قبل 250 دلاری 190 دلار تمام خواهد شد و سقف اعتبار ذخیره انها هم تا 90 دلار خواهد بود.
با تشکر
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
در پنل آپگرید اکانت من زده شده ...
گزینه ی دوم که زدهکد:Upgrade to vBulletin 4.0 Forum $175.00 3.x - 3 months Maintenance Pack $50.00$30.00
یعنی اینکه با 30$ می تونم لایسنس 3.8.4 رو مثلا بکنم 3.8.6 به مدت سه ماه هم پشتیبانی میشم ؟کد:3.x - 3 months Maintenance Pack $50.00$30.00
شما در هر دو تا تاپیک هر مورد رو جدا گانه برسی می کنید ؟
اون یک شرایط ویژه بوده که وی بی برای خرید اعلام کرده بود و الان دیگه اعتبار نداره
نه برای 3 ما پک امنیتی اگر امد می تونید استفاده بکنید
در کل خبری که متوجه شدم این هست که اخرین ورژن سری 3 ورژن 3.8.7 هست که باز هم مشخص نیست دقیق
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 104فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)