سلام.
با وجود آمدن نسخه ی 4 من میخوام لایسنس 3.8.4 بخرم (دائمی) آیا این لایسنس هنوز به فروش می رسد؟
منقضی نمی شود؟
با سپاس![]()
سلام.
با وجود آمدن نسخه ی 4 من میخوام لایسنس 3.8.4 بخرم (دائمی) آیا این لایسنس هنوز به فروش می رسد؟
منقضی نمی شود؟
با سپاس![]()
سلام
آقا بهرام من همین سوال رو پرسیدم شاید سوء برداشت شده و شما منظور منو طور دیگه ای گرفتید. (اصلا واسه همین بوده که من جوابی که شما دادید رو متوجه نشدم چون پاسخ این سوال نبوده!)
ضمنا من اصلا منظوری از این بابت نداشتم که خدای ناکرده شما هدف و غرضی به سود خودتون دارید
یه جمله از شما رو من مشخص کردم... این عبارت دو برداشت میتونه داشته باشه:
1 - خرید نکنیم به این معنی که نسخه بالاتر نال شده نصب کنیم
2 - خرید نکنیم به این معنی که آخرین ورژنی که قبل از منقضی شدن لایسنس اومده رو داشته باشیم و با همین ادامه بدیم
من الآن هم متوجه نشدم که منظور کدومه... اگه اولیه که همه میدونند از طرف وی بی مشکل دار شناخته میشیم
ولی منظور من مورد دومیه... اگه با آخرین نسخه پیش از منقضی شدن ادامه بدیم مشکلی هست یا نه؟! همین!
---------------------
ویرایش:
جواب مدیر وی بی در پاسخ به این سوال اینه:
Then stay with 3.x You don't have to upgrade. You have a lifetime license. You only need to pay more money if you want a newer version of the software than is available in your members download area.
You can also just purchase a 3-month maintenance plan if all you want is the latest 3.x version.
سوالات من برطرف شد. ممنون از همه دوستان
ویرایش توسط E110 : 11-13-2010 در ساعت 12:36
mr.bahram (11-13-2010)
ولی منظور من مورد دومیه... اگه با آخرین نسخه پیش از منقضی شدن ادامه بدیم مشکلی هست یا نه؟! همین!
اگر با همان نسخه قبلی که اجازه دانلود داشتید کار بکنید هیچ موردی نداره
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
E110 (11-13-2010)
باز هم تشکر میکنم آقا بهرام از پیگیریتون
امیدوارم روز به روز این سایت پیشرفت کنه به طوری که مرجع اصلی برای تمام وی بی کاران فارسی زبان باشه
این پست دوستمون هم جا افتاده. زحمت راهنماییش رو بکشید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
faryad (11-13-2010)
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
آیا برای تبدیل انجمن phpbb به وی بی که لایسنس خریداری شده باید هزینه پرداخت بشه یا خودشون انجام میدن.
ما الان یک انجمن با حجم بالا داریم روی phpbb و می خواهیم بیاریم روی وی بی
1- نسخه 4 بهتر هست یا نسخه 3
2- من شنیدم که نسخه 3 به دلیل داشتن قالب و هک های زیاد پرطرفدار هست و هنوز برای وی بی 4 این داستان شروع نشده و محدویت داره
3- کل هزینه برای خرید لایسنس و تبدیل چقدر در میاد.به جزء نصب هک ( چون نصب و راه اندازی هک را مشکل نداریم)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
hamid2day (01-06-2011)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عزیز
خوبی؟
ببخشید پست اینجا زدم
من میخوام ویبولتین 3.8 بخرم , آیا کسی رو سراغ دارید که این کارو انجام بده برام
خودتون انجام میدید؟
با تشکر
تشکر برادر ، سرما خوردگی داریم و احوالمون میزون نیست
-==========-
در خصوص خرید شما بگید چی م یخواید خرید بکنید ؟
لایسنس وی بی می خواید بخرید یا می خواید طراحی بکنید؟
اگر لایسنس وی بی هست به این تاپیک
در کل لایسنس 4 باید خرید بکنید که شامل 3 هم درش میشه
اگر طراحی هست بهم ایمیل بزنید
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
سلام
يه لايسنس vBulletin 4.0 Publishing Suite; expires: n/a دارم
زير قيمت ميفروشم،$ كسي خواست قيمت پيشنهاديش رو با شماره تماسش برام ايميل كنه يا همينجا پي ام بزنه برام
تو همين سايت ديدم قيمت فروش زدن 343 تومن قيمتشه؛الان نياز شديد به پول دارم دارم ارزون ميدمش
اگه كسي همين امروز بخره ازم( چهارشنبه) خيلي بهش تخفيف ميدم
mohammad.mahmoudkhani@gmail.com
يا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 106فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)