سلام
من قبل از ارسال این پست با اقای بهرام صحبت کردم.
ما نزدیک به 2 یال هست در زمینه وارز کار میکنیم و تقریبا با تمام دیتاسنتر هایی که ادعای وارز بودن را دارند کار کردیم.
البته ما اولین دیتاسنتر خصوصی ایران هستیم و در ایران و ترکیه اقدام به راه اندازی دیتاسنتر کردیم.اما به دلیل هزینه های بسیار بالای پهنای باند مشتریان هاستینگ را روی سرور های خارج از ایران هاست میکردیم. و تنها سرور به صورت مستقیم به کاربران ارایه میکنیم.
متاسفانه در زمینه وارز خیلی از کاربران و حتی هاستینگ ها به غلط فکر میکنند سرویس های هلند-المان-فرانسه وارز هستند.
( اشتباهی که ما هم انجام دادیم )
ما کاربران بسیار زیادی بر روی سرور های وارزمون هاست کردیم که از برنامه های نال شده whmcs و vbulletin استفاده میکنند.
به همین دلیل روزانه شکایات و اخطار های بسیار زیادی از این دو شرکت و شرکت های دیگر دریافت میکردیم.
و تا هفته گذشته مشکلی نداشتیم.
اما متاسفانه هفته گذشته بدون اطلاع و هماهگی 3 سرور ما در هلند بسته و ای پی ها از شبکه حذف شدند.
خوشبختانه پشتیبان گیری روزانه ما مشکلی برای اطلاعات کاربران ایجاد نکرد اما صحبت من برای کاربرانی هست که در اینترنت گول اینگونه سرویس ها را میخورند
من لازم هست چند نکته رو متذکر بشم.
اول از همه قیمت سرویس های وارز برخلاف انتظار پایین نیست. قیمت ها در بعضی مواقع از هاست حرفه ای نیز گران تر هست (به دلایل متعدد)
دوم کشور های ارایه کننده.ایران ترکیه و 1-2 کشور دیگر که کلا از نظر کپی رایت ناقض هستند.
البته بعد از این ماجرا ما کاربران را به سرور های دیتاسنتر خود در ایران ترکیه و کشور دیگر که 100% وارز هستند منتقل کردیم .
دیتاسنتر های هلند در ظاهر مشکلی با اسکریپت نال شده ندارند اما اگر اخطاری از مراجع قانونی دریافت کنند روی دیگر خود را نشان میدهند . مطمینا حاظر نیستند به خاطر یک-دو سرور کل اعتبار و وضعیت دیتاسنتر را به نظر بندازند.
مخصوصا دیتاسنتر leaseweb که فعلا به دلیل سرویس های hostdl خیلی در ایران صدا کرده.فقط کافیه یکی از خوانندکان خارجی شکایتی کنه. بدون معطلی سرویس ها بسته میشه ;) شک نکنید
اما شکایت و ... هزینه هایی رو داره که صرفا اون فرد شاکی در بیشتر اوقات منصرف میشه
اما شما کدام یک میپسندید؟
سرویس ارزان مثلا وارز اما ریسک
سرویس وارز بدون مشکل اما با پرداخت هزینه ای که در قبال ان خیالتان راحت هست ؟
میدونید چه ضرر های مالی به کاربران ما وارد میشد اگر ما پشتیبان نداشتیم ؟ پس سعی کنید همیشه از جایی سرویس بگیرید که تست شده باشه. ( سیستم مالی whmcs )
الان من شخصا میبینم کاربران به خاطر پرداخت هزینه کمتر ... کاری میکنن که مدتی بعد پشیمان شده و تمام زحمات خود را از دست میدهند.
به هر حال وظیفه من بود این اطلاع رسانی رو به کاربران داشته باشم. قصدم اصلا تبلیغ نیست و نبوده چون کاربران خودشون انتخاب میکنند. ضرر میکنند سود میکنند و مختار هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)