سلام
می خواستم ببینم فرق وی بی با مای بی بی جیه؟
این سوال رو از بهرام خان هم پرسیدم که گفتم الان تاپیک بزنم بهتره و قوانین هم رعایت میشه
من خودم وی بی داشتم اما چون از پایین بودن آپ تایم هاست وارز خسته شدم مای بی بی نصب کردم و انتقال دادم
وی بی من : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و تبدیل کردم به مای بی بی که آدرس اینه: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون ویبی رو چون چند پست رو هنوز انتقال ندادم پاک نکردم همون طوری گزاشتمش یک جا
خب من که خودم زیاد فرقی بین این 2 سیستم ندیدم
اگه میشه یک نگاهی به مای بی بی من بندازید ببینید واقعا چی کم داره
من خودم 2 چیز دیدم الان کم دارم
1- پیام میهمان
2- آلبوم
این دو رو هم پلاگینش رو دیدم اما چون نیاز ندارم نصب نکردم
من به هیچ عنوان تبلیغ نمی کنم چون برام فرقی نمی کنه یکی مای بی بی نصب کنه یا وی بی
واقعا این یک سواله که خیلی دوست دارم جوابشو بدونم
با سپاس
کدوم 2 تالار؟
خب هر کسی یک چیزی گفتم یکم قاطی شد
ولی هیچ کس نگفت چرا وی بی بهتر از مای بی بی هست؟ به این دلیل میگم که من خودم از هر دو استفاده کردم اما فرقی نمی بینم اما همه دارن چقد هزینه میدن وی بی استفاده کنن (البته از phpbb هم چند وقت استفاده کردم ولی به وی بی و مای بی بی نرسید اصلا امکانات و طارحی خوبی نداره اون اس ام اف هم یکم جلفه)
من توي يك سايت خارجي خوندم ماي بي بي وقتي اعضاي سايت بيشتر ميشن وديتا بيس سنگين تر ميشه!! سرعت لود خيلي مياد پايين! و گاهي باعث ميشه اشتباهاتي رخ بده كه مثلا ثبت نشدن پست ها و غيره!!
والله من از MyBB استفاده نکردم ، من قبلا phpBB استفاده میکردم ، ولی الان vb نال شده استفاده میکنم، که خیلی هم ازش راضیم! خیلی تفاوت ها بین VB و phpBB هست!
سلام. به نظر من فقط توی ادیتورشون فرق میکنند که اونم ادیوتر اومده و الان خیلی کامل هستو هیچ چیز کم نداره. تا اونجایی که من شنیدم وی بی به سرور های خیلی خوب نیاز داره تا اذیت نشی . ولی مای بی بی هیچ کمبودی نداره واقعا ازش راضی هستم . اونایی که میگند مای بی بی با تعدا کاربرانشون کم میاره این طور نیست سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با 276,745 هزار کاربر به کار خودش خیلی خوب داره ادامه میده. برای امکاناتش هم فقط همون ادیتور پیش فرض هست مشکل داره که با پلاگین حل میشه و فکر کنم در ورژن های بعدی این مشکلم هم حل میشه.
اون دوست عزیزی که امکانات وی را گفته بود فکر کنم تا حالا مای بی بی یا هیچ فرون دیگه نصبه نکرده تمام اون امکانات به جز جند امکان را مای بی بی داره
---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
حالا میخواستم بدونم آیا میشه مای بی بی را به وی به تبدیل کرد . چون دوست من مای بی بی داشته حالا وی بی گرفته ولی از کسی که خریده میگه نمیشه مطالب و کاربران بر گردونه یعنی باید از صفر شروع کنه.مای بی بی که چنین امکانی را داره که وی بی را به مای بی را چند تا از فروم های معروف را به مای بی بی تبدیل کنه .
سلام. به نظر من فقط توی ادیتورشون فرق میکنند که اونم ادیوتر اومده و الان خیلی کامل هستو هیچ چیز کم نداره. تا اونجایی که من شنیدم وی بی به سرور های خیلی خوب نیاز داره تا اذیت نشی . ولی مای بی بی هیچ کمبودی نداره واقعا ازش راضی هستم . اونایی که میگند مای بی بی با تعدا کاربرانشون کم میاره این طور نیست سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با 276,745 هزار کاربر به کار خودش خیلی خوب داره ادامه میده. برای امکاناتش هم فقط همون ادیتور پیش فرض هست مشکل داره که با پلاگین حل میشه و فکر کنم در ورژن های بعدی این مشکلم هم حل میشه.
اون دوست عزیزی که امکانات وی را گفته بود فکر کنم تا حالا مای بی بی یا هیچ فرون دیگه نصبه نکرده تمام اون امکانات به جز جند امکان را مای بی بی داره
---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
حالا میخواستم بدونم آیا میشه مای بی بی را به وی به تبدیل کرد . چون دوست من مای بی بی داشته حالا وی بی گرفته ولی از کسی که خریده میگه نمیشه مطالب و کاربران بر گردونه یعنی باید از صفر شروع کنه.مای بی بی که چنین امکانی را داره که وی بی را به مای بی را چند تا از فروم های معروف را به مای بی بی تبدیل کنه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)