می خواستم بدونم کدام نوع لینک ها پیشنهاد می کنید؟
به لینک ها دقت کنید..
mysite.com/forum125.html
mysite.com/-f24.html
mysite.com/forumdisplay.php
mysite.com/f6.html
و یا ؟
می خواستم بدونم کدام نوع لینک ها پیشنهاد می کنید؟
به لینک ها دقت کنید..
mysite.com/forum125.html
mysite.com/-f24.html
mysite.com/forumdisplay.php
mysite.com/f6.html
و یا ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فک کنم اگه فارسی باشه لینک بهتر باشه یعنی کلمات کلیدی یا همون موضوع در لینک
من که اینطوری شنیدم اما شاید اساتید بهتر بدونند
حمید جان تو که ماشاالله خودت استادی هیچ کدوم از این ها که گفتی.فارسی هم خوب نیست.
این طوری باشه خوبه مثلا:
mysite.com/test.html
مثل سایت خودم.
hamid2day (04-21-2010)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قربونت حمید جان.
آره دیگه این phpbb خستم کرده بود هر روز آدیت میداد منم وقت آپدیت کردن نداشتم.درسته یک VB-SEO بگیر خیال خودت رو راحت کن.
hamid2day (04-22-2010)
در VB4 و همچنین VBseo 3.5 چه جوری میشه نوع این لینک هارو تغییر داد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 57فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)