در برخی سایتها به جای ارسال تاریخ ارسال پست عبارت امروز , دیروز 3 هفته قبل و .... نمایش داده می شود.
البته در این سایت هم امروز و دیروز نمایش داده می شود. و تنظیماتش رو هم در تنظیمات تاریخ و زمان هست! ولی فقط برای دیروز و امروز هست!
و تاریخ قبل از آن را به صورت تاریخ نمایش می دهد. اما در آن سایتها حتی پست هفته قبل و ماه قبل را هم به صورت (یک هفته قبل دو هفته قبل و ...یکماه قبل و دوماه قبل و ... ) نمایش می دهد.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
پوزش!
ببخشید مشکل حل شد. در قسمت تنظیمات تاریخ و زمان من سه قسمت داشت به نام " فعال , دیروز و امروز , غیر فعال " که من تصور می کردم گزینه غیر فعال کلا تاریخ ارسال پست را نمایش نمی دهد! الان امتحان کردم دیدم همان چیزی است که می خواهم!
ایراد از ترجمه ای بود که روی سایت من نصب شده بود!!
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
پوزش!
ببخشید مشکل حل شد. در قسمت تنظیمات تاریخ و زمان من سه قسمت داشت به نام " فعال , دیروز و امروز , غیر فعال " که من تصور می کردم گزینه غیر فعال کلا تاریخ ارسال پست را نمایش نمی دهد! الان امتحان کردم دیدم همان چیزی است که می خواهم!
ایراد از ترجمه ای بود که روی سایت من نصب شده بود!!

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)