مشکل در لویگن شدن ناقص کاربران + مشکل عقب بودن ساعت انجمن
با سلام و عرض خسته نباشید به مدیران سایت
دو تا مشکل دارم و یکیش مطمئنم مربوط به ورژن 4 هستش
اگر کاربری به وسیله فرم ورود به سایت یوزر و پسورد را وارد کند و روی گزینه ورود کلیک کند ، بازم عملیات ورود به سایت در ظاهر انجام نمی شود منظورم اینه که بازم در قسمت بالای سایت هنوز نام کاربری فرد و تنظیمات و... نمایش داده نمی شود و انگار اصلا فرم ورود رو پر نکرده و همچنان کاربر مهمان است
ولی اگر روی مثلا یکی از تاپیک های صفحه اصلی کلیک کند اون وقت در بالای سایت امکانات کاربریش نمایش داده می شود و در واقع وارد سایت شده است . به نظر تان این مشکل قابل حل شدن هست - از دوستان که وی بی 4 دارند کسی مشکل منو داره ؟
یه مشکل هم با ساعت پست ها و انجمن دارم
من در تنظیمات اصلی انجمن ساعت رو روی تهران گذاشتم ولی توی انجمن در قسمت پایینش نوشته ساعت بر پایه +1 می باشد
و درواقع دو ساعت و نیم ساعت پست ها عقب است - آیا این مشکل مربوط به ساعت سرور هست ؟ کاریش می شه کرد ؟
پاسخ : مشکل در لویگن شدن ناقص کاربران + مشکل عقب بودن ساعت انجمن
نوشته اصلی توسط Hassan20
با سلام و عرض خسته نباشید به مدیران سایت
دو تا مشکل دارم و یکیش مطمئنم مربوط به ورژن 4 هستش
اگر کاربری به وسیله فرم ورود به سایت یوزر و پسورد را وارد کند و روی گزینه ورود کلیک کند ، بازم عملیات ورود به سایت در ظاهر انجام نمی شود منظورم اینه که بازم در قسمت بالای سایت هنوز نام کاربری فرد و تنظیمات و... نمایش داده نمی شود و انگار اصلا فرم ورود رو پر نکرده و همچنان کاربر مهمان است
ولی اگر روی مثلا یکی از تاپیک های صفحه اصلی کلیک کند اون وقت در بالای سایت امکانات کاربریش نمایش داده می شود و در واقع وارد سایت شده است . به نظر تان این مشکل قابل حل شدن هست - از دوستان که وی بی 4 دارند کسی مشکل منو داره ؟
یه مشکل هم با ساعت پست ها و انجمن دارم
من در تنظیمات اصلی انجمن ساعت رو روی تهران گذاشتم ولی توی انجمن در قسمت پایینش نوشته ساعت بر پایه +1 می باشد
و درواقع دو ساعت و نیم ساعت پست ها عقب است - آیا این مشکل مربوط به ساعت سرور هست ؟ کاریش می شه کرد ؟
در خصوص اولی شما مسیر ذخیره شدن کوکی ها رو توی تنظیمات سیستم تعییر بدید در خصوص مورد ساعت هم توی تنظیمات کاربری خودتون بخش زمان ساعت رو ببینید روی چی تنظیم شده وقتی شما روی تهران میگذارید برای کل سایت در اصل برای کاربرانی که از این به بعد ثبت نام می کنند عمل می کنه و می تونید بهصورت مهمان تست بکنید تا ببینید درست عمل کرده یا نه
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
نوشته اصلی توسط mr.bahram
در خصوص اولی شما مسیر ذخیره شدن کوکی ها رو توی تنظیمات سیستم تعییر بدید در خصوص مورد ساعت هم توی تنظیمات کاربری خودتون بخش زمان ساعت رو ببینید روی چی تنظیم شده وقتی شما روی تهران میگذارید برای کل سایت در اصل برای کاربرانی که از این به بعد ثبت نام می کنند عمل می کنه و می تونید بهصورت مهمان تست بکنید تا ببینید درست عمل کرده یا نه
این مشکل اولی رو من تو همین انجمن دارم ...
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
من 2domain دارم تو اولی درست نشون میده ولی تو دومی همین مشکلی که دوستمون داره رو منم دارم !!!
تو تنضیمات کوکی هم در
دومین Cookie
تو قسمت تنضیمات اضافی دمین دوم رو نوشتم بازم درست نشد ...
اگه میشه راهنمایی کنین
تو تنضیمات پیشنهادی هم دومین اول رو انتخاب کردم !!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)