[AJAX] MARCO1 Image Resizer With HighSlide!
کد:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236972
فایل زیر را دانلود بکنید و در مسیر انجمن خودتون فلدر را قرار بدید و فایل XML را قرار بدید در محصول ها
مهمان گرامی به ویبی اسکین خوش آمدید - برای ثبت نام کلیک کنید ! برای جستجو در سایت از این موتور جستجوی گوگل می توانید استفاده کنید
[AJAX] MARCO1 Image Resizer With HighSlide!
کد:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=236972
فایل زیر را دانلود بکنید و در مسیر انجمن خودتون فلدر را قرار بدید و فایل XML را قرار بدید در محصول ها
دوستان و همکاران عزیز
در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند
لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
amin889 (05-26-2010)
اقا بهرام این هم عکس هارو کوچیک میکنه و بعد که کلیک میکنی روش سایز اصلی نشون میده ؟!
من دنبال هکی هستم که سایز عکس هارو کنترل کنه بعضی ها عکس های خیلی بزرگ میزارن انجمن بهم میریزه
این هک Image Resizer هست
همون چیزی که می خواید
دوستان و همکاران عزیز
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )ساعات تماس : 10 & 14 - 18 & 23
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
بهرام جان قبلا هم درخواست کردم این هک زیبایی خاصی به انجمن میده اگر واسه ورژن 38 هم هست لطف کنید بزارید ما استفاده کنیم
واقعا ممنون میشم خیلی دنبالش هستم آخه
برسی کردم برای ورژن 3 همچین هکی با این مشخصات نیست ولی باز ریسایزر های زیادی هستند که ممکنه شبیه این باشن برای ورژن 3
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
اول جا داره از آقا بهرام بخاطر زحماتشون تشکر کنم
من اینو نصب کردم عکس ها رو هم ریسایز و کوچیک میکنه فقط تنها مشکلی که داره اینکه بر روی عکس که کلیک میکنم که بزرگشون کنه علامت لودینگ بالای عکس میاد اما همینجور در این حالت میمونه و بزرگ نمیشه
ویرایش توسط amin889 : 05-26-2010 در ساعت 17:28
فکر کنم از سرعت اینترنت شما باشه
ادرس یه تاپیک تست بدید اینجا
دوستان و همکاران عزیز
09386942162
vbsaz.ir@gmail.com
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 97فعالیت :(نمایش - خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)