به نظر شما وی بی اسکین سایت پشتیبان ویبولتین حساب میشه ؟
سلام
این سوال رو از شما دوستان دارم
به نظر شما وی بی اسکین سایت پشتیبان در خصوص ویبولتین حساب میشه یا خیر ؟ فرق این سایت با سایت هایی دیگری که خودشان را پشتیبان ویبولتین می دون در چی هست ؟
من تا الان خودم رو پشتیبان این برنامه معرفی نکردم و هرجا صحبتی بوده گفتم در خصوص ویبولتین ما فعالیت می کنیم و اولین سایتی بودیم که آموزش ها و موارد رو اراعه می دادیم حالا دوست دارم نظر شما دوستان رو بدونم
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
پاسخ : به نظر شما وی بی اسکین سایت پشتیبان ویبولتین حساب میشه ؟
من وبی اسکین رو هم مرجع میدونم هم پشتیبان !
شرایطی داره که هیچ فروم ایرانی الان نداره من دارم میبینم !
اگر وبی اسکین نبود تالان یلی از فروم ها حتی باز نمیشود !
این شرایطه که تمام کاربران کشیده میشن بهش !
1- هیچگونه از مطالبش کپی نیست !
2- تیم مدیریت واقعا قوی داره
3- حوصله که مخصوصا این حوصله ای که در اقا بهرام دیدم هیجا ندیدم !
4- از نظر هرچی در ویبلنتون کم نداره این سایت !
در کل من باید از آقا بهرام و تیم مدیریت وبی اسکین تبریک بگم واسه این سایت مرجع !
من به عنوان عضو جدید سایت از خدمات ارزنده دوستان سپاسگزارم و این سایت رو یه پشتیبان قوی می دونم
اما متاسفانه یه مسئله ای که توی سایت من دیدم اینه که اکثر سوالات را آقا بهرام زحمت می کشن جواب میدن
به نظرم مشارکت مدیران باید بیشتر بشه، البته نمیگم مدیران کم کاری میکنن ولی اگر نسبت بگیریم به نسبت آقا بهرام فعالیتشون کمه
امیدوارم مدیران بنده رو به خاطر رک گویی ببخشن
باز هم سپاس از همه عزیزان
درود بر همه دوستان
بنده نیز وی بی اسکین را واقعا" بعنوان مرجع قبول دارم
من همیشه این اعتقاد رو دارم که اگر سایتی راه میفته باید از خودش مطلب داشته باشه و خودش مطالب رو تولید کنه و آموزش بده. این موضوع در خیلی از سایت ها دیده نمیشه و معمولا" اکثر افرادی که در ایران سایتی را راه اندازی می کنند فقط کپی کننده هستند و حتی در برخی از موارد خودشون هم نمی دونند چی رو کپی و پیست می کنند!
زحمتی که در این سایت کشیده شده از قبیل آرشیو بندی مطالب و هک ها و آموزش ها و ... واقعا" تحسین برانگیزه...
به آقا بهرام و همه مدیران و دوستان وی بی اسکین تبریک میگم.
سلام
به نظر من این سایت نمیتونه یک سایت مرجع باشه ! چرا؟
به دلیل اینکه این سایت خدمات ارائه میده ، پشتیبانی میکنه از خدماتش و بیشتر به سوالات پاسخ میده .
در نتیجه نمیتونه سایت مرجه باشه ، چرا که در قبال خدمات هم هزینه دریافت میشه . اگر فاکتور هزینه رو کنار بگزاریم میتونیم بگیم اینجا سایت مرجع هست . اما با شرایطی که الان داره اینجا فقط میتونه سایت پشتیبانی باشه . اگر دقت کرده باشید میبینید که 85 درصد مطالب این سایت پاسخ به سوالات دوستان هست .
سایت مرجه سایتی است که مطالب به صورت طبقه بندی شده در آن قرار گیرد و استفاده کننده مطالب را مطالعه و از آنها استفاده کند.
سات پشتیبان سایتی است که در آن به مشتریان خدمات ارائه کند و در قبال خدمات ارائه شده هزینه دریافت کند ، ضمن اینکه به سوالات و مشکلات کاربران نیز رسیدگی کند.
البته نظر دوستان متین است ، این نظر شخصی من بود .
امیدوارم در هر چه بهتر شدن این سایت کوشا باشیم.
من هم با همین نظر موافق هستم
البته این فکر کنم تکمیل تر بکنه
اینجا مرجع هست ولی برای ایرانی زبان ها و افرادی بخصوصی
اینجا پشتیبان هست برای ایرانی زبان ها و افراد بخصوصی
هردو حالتش رو می تونیم بگیم هستیم ولی من می خواستم بدونم آیا میتون به دوستان بگم سایت وی بی اسکین سایت پشتیبان ویبولتین در ایران هست یا خیر
چون دیدم سایت هایی که هنوز هیچ کاری نمی کنن همچین اسمی رو سریع به خودشون بستن ولی من قبلش خواستم از دوستان نظر سنجی کرده باشم
البته این شعار اول و اخر سایت بوده
ما تمام مطالب را در سایت گذاشته ، راهنمایی و توضیح می دهیم و هر کسی که نیاز به راهنمایی و توضیح شخصی داشت نسبت به نوع کار هزینه ای را دریافت خواهیم کرد
این صحبت که ما برای انجام کار از دوستان هزینه می گیرم داستانش این هست چون بلخره ما هم هزینه زمانی و فکری و تجربه و علمی می گذاریم برای کار طرف
دوستان و همکاران عزیز در پیغام خصوصی به سوالات و موارد شما پاسخ داده نخواهد شد
مگر انهایی که کار طراحی دارند لطفا مزاحم نشوید و در سایت مطرح بکنید
در روزگاری که لبخند آدمها بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند آدمها ( کوروش کبیر )
علاقه مندی ها (Bookmarks)