سلام
متاسفانه بسیاری از فروم ها دارن هک میشن . بسیاری دیگه هم در حال هک شدن هستند .
همه ی این هک شدن ها و این دیفیس شدن ها تقصیر وب مسترهاست . چرا که دوستان عزیز وب مستر و مدیران محترم ما ، نکات امنیتی رو ساده و پیش پا افتاده میدونن و همیشه پیش خودشون میگن ( این همه سایت ، کی میاد سایت ما رو هک کنه!).
دوستان فکر میکنن هک شدن فقط برای بقیست و ممکن نیست که خودشون هم روزی هک بشن .
دوستان عزیز ، وب مسترهای گرامی! آقا پسووردتون رو به هر کس ندید . دسترسی مدیرای قبلی رو از سایت کلا ببندید . دیتا بیسهای قبلی رو پاک کنید . بک آپها رو در دسترس نزارید .
مسائل امنیتی رو جدی بگیرید . 2 تا باگ و حفره ی خیلی بد از ویبولتین پیدا کردم . رو همه نسخه ها مشترکه . دارم روشون کار میکنم که رفعشون کنم .
به محض اینکه درست شد بهتون اطلاع میدم .
موفق باشید .
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
سلام
یه خبر جدید که گریبان گیر بعضی از دوستان شده
وب مسترهای عزیز توجه کنن !سعی کنید تا اونجا که میشه از سایتهای دیگه هک و پلاگین و قالبو این چیزا دانلود نکنید و نصب کنید . مخصوصا دوستانی که من پشتیبانی امنیت سایتشون رو به عهده دارم . بعضا دیده شده که بعضی از سایتها (حتی سایتهای ایرانی) تو هک و پلاگینهاشون اسکریپتهای آسیب زن به سایت گزاشتن و شما با نصب اون هک و پلاگینها باعث میشید که اونا به راحتی سایت شما رو هک کنن . تا اونجا که مقدوره سعی کنید از همین سایت برنامه های مورد نیازتون رو بگیرید و دانلود کنید و نصب کنید تا به انجمنتون آسیب نرسه
موفق باشید

LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)